Snap-on Finance

Snap-on Tools – uw sleutel tot rendement! Met ruim 100 jaar ervaring bieden wij een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige producten en ondersteunen wij ondernemers bij het realiseren van winstgevende bedrijfsvoering. Investeer op een verantwoorde manier in uw werkplaats en breid deze uit met onze financieel aantrekkelijke opties.

Snap-on Easy Pay Snap-on Finance

Komt de gewenste of noodzakelijke investering in equipement of gereedschap op dit moment even niet gelegen? Snap-on Finance biedt u de mogelijkheid om uit twee verschillende financieringsprogramma’s te kiezen.

Snap-on Easy Pay (renteloos afbetalen)

Met Snap-on Easy Pay kunt u vanaf nu producten van Snap-on Tools aankopen en in termijnen betalen zonder dat hiervoor rente of extra kosten worden berekend. Wij betalen de rente, en u kunt direct weer zorgeloos aan het werk.

Met Snap-on Easy Pay kunt u producten tot een totaalbedrag van 2.000 euro rentevrij financieren. Klanten die interesse hebben kunnen bijvoorbeeld Snap-on High Performance producten met een totale waarde van 2.000 euro aanschaffen en die binnen een periode van zes maanden tegen een bedrag van nog geen 350 euro per maand terugbetalen.

Snap-on Easy Pay voorwaarden: 

  • 6 maandelijkse betalingen worden via automatisch incasso geïncasseerd.
  • Het minimum Easy Pay bedrag bedraagt 200 euro exclusief btw en maximaal 2.000 euro exclusief btw per contract.
  • Maximaal 3 lopende contracten per klant met een maximale totale waarde van 5.000,- exclusief btw.
  • Als het aankoop bedrag meer dan 2.000 euro exclusief btw bedraagt, kan het verschil als aanbetaling verrekend worden.
  • Snap-on Easy Pay kan niet aan consumenten worden verstrekt.
  • Snap-on Easy Pay is alleen mogelijk in Nederland

Snap-on Finance

Financier uw Snap-on Tools-producten tegen een vaste rente en langere looptijd eenvoudig met Snap-on Finance. Of het nu gaat om gereedschapswagens, diagnoseapparatuur, bandenservice-apparatuur of zelfs een complete werkplaatsinrichting, wij bieden flexibele financieringsmogelijkheden met looptijden van 6 tot 60 maanden tegen een vastgesteld percentage. Optimaliseer uw kosten en maximaliseer uw inkomsten met Snap-on Finance, het credo voor kosteneffectief ondernemen in de huidige economische omstandigheden.

Snap-on biedt niet alleen hoogwaardig gereedschap, diagnoseapparatuur en equipment, maar ook oplossingen voor uw cashflow met Easy Pay en Finance. Bespreek met de Snap-on Tools franchisenemer in uw regio vrijblijvende naar de gunstige voorwaarden van de verschillende mogelijkheden en kies samen de beste optie die aansluit bij uw situatie, zelfs bij een tijdelijke dip in uw cashflow.

* Snap-on Finance kan alleen aangeboden worden aan btw-geregistreerde bedrijven en is niet beschikbaar voor particulieren. Credit onder voorbehoud van goedkeuring op het moment van de aanvraag en goedgekeurde limieten kunnen variëren, afhankelijk van individuele omstandigheden. De terugbetalingen zijn verschuldigd op de eerste dag van elke maand en moet via automatische incasso worden betaald. Het meest recente maandelijks bedrag is altijd inclusief 1,00 euro optie vergoeding en tot 0,20 euro afrondingsverschil. Finance wordt aangeboden onder een huurkoop overeenkomst met Snap-on Finance UK Limited als kredietverstrekker.

Informatieformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.