Franchising

Bent u de Franchisenemer die wij zoeken?

Snap-on Tools bv. is altijd op zoek naar professionele, enthousiaste franchisenemers met een passie voor de mobiliteitsbranche.

De kracht van Snap-on Tools is het verkopen van kwalitatief, hoogwaardig gereedschap aan professionele eindgebruikers via gemotiveerde franchisenemers. Snap-on producten vindt u niet in de winkel of onderdelenleverancier. Ze worden in de automotive sector alleen verkocht door Snap-on franchisenemers.

Een franchisenemer heeft een overeenkomst met Snap-on Tools bv en krijgt de exclusiviteit om de Snap-on producten te mogen verkopen in een vastgelegd geografisch gebied. Deze methode dateert uit de begin jaren van Snap-on en heeft in de afgelopen 100 jaar bewezen zeer succesvol te zijn.

Zoals gezegd, werkt de franchisenemer in een exclusief gebied en krijgt ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Heemskerk in de vorm van –training, productkennis, persoonlijke begeleiding in het ‘’veld’’ en de bedrijfsvoering- door een Sales Field Manager.

Ons gezamenlijk doel is om de eindverbruikers probleemgerichte oplossingen te bieden met op maat gesneden advies. Daarmee wordt de klant in staat gesteld om een weloverwogen beslissing te nemen.

Waarom uw aanstaande collega franchisers voor Snap-on hebben gekozen?

  • Snap-on Tools bv biedt een bewezen concept
  • Snap-on is een bekend merk in de wereld van professionele technici
  • Snap-on gereedschap is van hoogwaardige kwaliteit
  • Snap-on Tools innoveert al sinds 1920
  • Snap-on Tools biedt een totaalpakket handgereedschap en werkplaatsequipement

Als ú wilt ervaren hoe het is om als zelfstandig ondernemer deel uit te maken van een wereldbedrijf met uniek gereedschap, stuur dan een mail naar: info@snap-on.eu.