Missie Snap-on

Snap-on Inc heeft zich verplicht de onomstreden leider binnen de Europese automotive service-industrie te zijn. De strategie is eenvoudig: het bundelen van de meest prominente merken. Dit doel wordt bereikt door het samenvoegen van deze merken met de kwaliteit, de technologische innovatie en de financiële kracht van de wereldwijd opererende Snap-on organisatie. Snap-on Inc. is een publiek bedrijf met 12.400 medewerkers, waarvan de aandelen onder het SNA logo verhandeld worden op de New York Stock Exchange. Raadpleeg voor informatie de corporate website www.snapon.com.

Door een actief beleid te voeren van interne ontwikkeling, een strategische- partnerkeuze en acquisitie was Snap-on in staat om verschillende topmerken te vergaren. Hierdoor kan Snap-on meer sectoren in de automotive bedienen dan eender welk ander bedrijf. Deze merken zijn het meest gerenommeerd in Europa en omvatten onder meer: Snap-on®, Bluepoint®, Sun®, IrimoTM en Bahco®.

Snap-on Inc. bestaat meer dan 95 jaar en is uitgegroeid tot een begrip in diverse technische sectoren. Het assortiment van Snap-on bestaat momenteel uit meer dan 15.000 kwalitatief hoogwaardige producten. De Snap-on producten worden door geautoriseerde dealers geleverd aan bedrijven die o.a. actief zijn in de voertuigbranche, landbouwmechanisatie en andere sectoren waar professioneel gereedschap en equipment wordt toegepast. Snap-on Tools draagt de handelskenmerken service, snelheid en kwaliteit hoog in het vaandel.