Snap-on Tools aanwezig op Racing Expo Leeuwarden

7 februari 2024

Snap-on Tools is op 17 en 18 februari aanwezig op Racing Expo in de WTC Expo Leeuwarden. Op de gecombineerde auto- en motorsportbeurs kunt u Snap-on franchisenemers Sytse Kroes, Robby van der Molen en Kristian Bos ontmoeten en de nieuwste innovatieve handgereedschappen, power tools en diagnoseapparatuur zien en zelf uitproberen.

Snap-on Tools aanwezig op Racing Expo Leeuwarden

Wie van auto- en motorsport houdt, kan bij Racing Expo Leeuwarden zijn hart ophalen. Het aanbod in auto’s, motoren, tuning en design is gevarieerder dan ooit! Zo is de Live Action Arena hét podium voor indoor demonstraties en is er een groot aanbod aan Show- en Shine-auto’s, sportwagens, tuningaccessoires en motorsportbenodigdheden.

Voor liefhebbers van snelheid en kracht

Racing Expo Leeuwarden is niet alleen de plek voor liefhebbers van snelheid en kracht, maar ook voor tuning, gereedschap, equipment merchandise, audio, kleding, poetsmiddelen, modelauto’s en nog veel meer. Van imposante racewagens tot aan geavanceerde elektronica en van helmen tot aan auto-onderdelen, op Racing Expo Leeuwarden vind je het allemaal.

Snap-on Tools aanwezig op Racing Expo Leeuwarden

Dus alle reden voor een bezoek aan Racing Expo op 17 en 18 februari 2024 in WTC Expo Leeuwarden. Kijk voor meer informatie op https://racing-expo.nl.

 

 

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!