Snap-on accusoldeerbout binnen 15 seconden warm en klaar voor gebruik

22 juni 2024

Snap-on Tools heeft een accusoldeerbout ontworpen die binnen 15 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik is. De 14,4 Volt microlithium CTSG861DB is een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor verschillende soldeerklussen en is daarnaast compact, handzaam en ideaal voor gebruik op locaties waar geen stroom is en ruimtes die moeilijk toegankelijk en krap zijn.

Snap-on CTSG861DB accusoldeerbout

De Snap-on soldeerbout is uitgerust met een gepatenteerde positie sensor die automatisch uitschakelt om brand en brandwonden te voorkomen wanneer de soldeerbout omvalt. Dit veiligheidskenmerk maakt het werken met deze soldeerbout veiliger en aangenamer.

Van fijn elektronisch werk tot zware soldeerklussen

Dankzij de “Touch” sensor kan de soldeerbout onder elke hoek werken, wat handig is voor moeilijk bereikbare plekken. De soldeerbout warmt op in slechts 15 seconden, wat tijd bespaart en efficiënter werken mogelijk maakt. Met drie temperatuurinstellingen – laag (230° C), gemiddeld (343° C) en hoog (399° C) – kan de soldeerbout worden aangepast aan verschillende toepassingen, van fijn elektronisch werk tot zwaardere soldeerklussen.

De tri-beam LED lampen zorgen voor een goed verlicht werkgebied, wat vooral nuttig is bij slecht verlichte werkplekken. Met een werktijd van 45 minuten op de lage stand biedt de soldeerbout voldoende tijd om langdurig te kunnen werken zonder tussentijds opladen. Het bedieningspaneel is eenvoudig te gebruiken en bevindt zich op de achterkant van de soldeerbout, waardoor instellingen snel en gemakkelijk kunnen worden aangepast.

Lichtgewicht, compact en handzaam

De soldeerbout is lichtgewicht, wat langdurig gebruik mogelijk maakt zonder vermoeidheid te veroorzaken bij de gebruiker. Dit maakt het ideaal voor dagelijks gebruik in verschillende werkomstandigheden. Let op, de soldeerbout wordt als losse unit geleverd en bevat geen accu en lader. Deze moeten apart worden aangeschaft.

Snap-on CTSG861DB accusoldeerbout

  • Gepatenteerde positie sensor
  • Automatische uitschakeling om brand en brandwonden te voorkomen
  • Kan onder elke hoek solderen
  • Warmt op in 15 seconden
  • Lage (230° C), gemiddelde (343° C) en hoge (399° C) voorinstelling
  • Tri-beam LED lampen verlichten werkgebied
  • 45 minuten werktijd op lage stand
  • Eenvoudig bedieningspaneel op achterzijde
  • Lichtgewicht voor langdurig gebruik voorkomt vermoeidheid

Voor meer informatie en een demonstratie kunt u contact opnemen met de Snap-on franchisenemer in uw regio of onderstaand formulier invullen.

Informatieformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!