Configureer uw ultieme Snap-on gereedschapswagen in de Rock ’n Roll Truck

23 juni 2024

De Snap-on Rock ‘n Roll Cab Express is in september 2024 in Nederland! Stel zelf uw ultieme Snap-on gereedschapswagen samen met Mr. Rock ‘n Roll Alan McNeill! 

Stel uw ultieme Snap-on gereedschapswagen samen in de Rock ‘n Roll Cab Express

Het aankooptraject en de aanschaf van een Snap-on gereedschapswagen is emotionele en persoonlijke beleving. Iedere technicus heeft zijn eigen idee, eisen en wensen over het formaat, de indeling, opbergmogelijkheden, kleur en afwerking van zijn gereedschapswagen. Het is dus belangrijk om goed over deze aanschaf na te denken en de juiste keuzes te maken.

Configuratie-software

Om u te helpen en te zorgen dat u vele jaren van uw investering kunt genieten, heeft Snap-on Tools een speciale demonstratie-truck ingericht om alle mogelijkheden en opties van gereedschap-opslag te demonstreren. De Snap-on Rock ’n Roll Cab Express demonstratie-truck komt, net als de Snap-on franchise dealer, naar de werkplaats toe.

Stel uw ultieme Snap-on gereedschapswagen samen in de Rock ‘n Roll Cab Express

In de Rock ‘n Roll Cab Express zijn Snap-on gereedschap-opbergmogelijkheden in allerlei configuraties, soorten, maten en kleuren aanwezig. Omdat de mogelijkheden en combinaties bijna onbeperkt zijn, kan de monteur ter plekke met de Snap-on franchisenemer met configuratie-software op een computer nog meer opbergmogelijkheden bekijken.

Een goede voorbereiding en organisatie zijn het halve werk. Snap-on Tools is dé nummer 1 op gebied van gereedschap-opbergmogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met een Snap-on franchisenemer in uw regio!

Snap-on Rock 'n Roll Cab Express Nederland

Wilt u weten of en wanneer de Snap-on Rock ’n Roll Cab Express bij u in de buurt is? Neem dan contact op met de Snap-on Tools franchisenemer in uw regio via https://snap-on.eu/contact.

Informatieformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!