Sytse Kroes en Robby van der Molen Snap-on franchisenemers Friesland

2 februari 2023

Sytse Kroes en Robby van der Molen binne de Snap-on Benelux franchisenimmers yn’e provinsje Fryslân. Sytse en Robby binne respektiflik ferantwurdlik foar it westlike en eastlike part fan’e noardlike provinsje.

Sytse Kroes en Robby van der Molen zijn de Snap-on Benelux franchisenemers in de provincie Friesland. Sytse en Robby zijn respectievelijk verantwoordelijk voor het westelijke en oostelijke deel van de noordelijke provincie. 

Sytse Kroes en Robby van der Molen Snap-on franchisenemers Friesland

Sytse Kroes (L) en Robby van der Molen (R)

Sytse en Robby hebben ruime automotive technisch commerciële aftermarket ervaring, zijn bekend met de vele verschillende complexe processen binnen het autobedrijf en technisch onderlegd door opleidingen en trainingen. Dankzij deze ervaring weten Sytse en Robby precies wat er in de markt speelt en kunnen zij bedrijven die onderhoud en reparaties uitvoeren adequaat ondersteunen.   

Snap-on Benelux franchise netwerk

Ook in hun rol als Snap-on franchisenemer worden Sytse en Robby voortdurend getraind en bijgeschoold als er nieuwe technologische ontwikkelingen, innovatieve gereedschappen en werkplaatsequipment van Snap-on Tools en haar toeleveranciers zoals Wallmek Special Tools, Pro Spot, Motorvac en Jaltest geïntroduceerd worden.

Sytse Kroes Robby van der Molen regio Friesland

Sytse Kroes Robby van der Molen regio Friesland

Sytse en Robby kunnen vanzelfsprekend gebruik maken van het volledige Snap-on Benelux franchisenemer netwerk. Via dit netwerk hebben alle Snap-on franchisenemers contact met elkaar en wordt technische kennis met elkaar gedeeld. 

Contact Sytse Kroes en Robby van der Molen

Sytse Kroes
06-53540788
sytse.kroes@snapon.com

Robby van der Molen
06-15302799
snap-on@robbyvandermolen.nl

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Snap-on nieuws? Abonneer u dan op de maandelijkse Snap-on Update en selecteer de Snap-on franchisenemer in uw regio. 

Informatieformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!