Bas Hof en Joey Deterink Snap-on Tools franchisenemers Salland en Twente

9 maart 2023

Toolscenter Bas Hof en Toolscenter Joey Deterink zijn met ingang van maart 2023 de vaste vertegenwoordigers van Snap-on Tools in de regio’s Salland en Twente. Hiermee valt de verkoop en ondersteuning van Snap-on gereedschap en werkplaatsequipment per direct onder de verantwoordelijkheid van deze Snap-on franchisenemers.  

Hof en Deterink Snap-on-Tools

De regio Salland van Toolscenter Bas Hof omvat in grote lijnen de plaatsen Hardenberg, Nijverdal, Raalte, Lemele, Ommen, Dalfsen en Zwolle. Regio Twente van Joey Deterink betreft reikt van Vroomshoop tot Bergentheim, Duitsland en van Haaksbergen tot Deventer op de grens van Overijssel en Gelderland. Als u niet weet wie de Snap-on franchisenemer in uw regio is, kunt u dit opzoeken op onze contactpagina.

Bas Hof en Joey Deterink zijn al meerdere jaren Snap-on franchisenemer en hebben derhalve veel automotive technisch commerciële aftermarket ervaring. Snap-on franchisenemers zijn bekend met de vele verschillende complexe bedrijfsprocessen en technisch onderlegd door jarenlange ervaring en trainingen. Hierdoor weten Snap-on franchisenemers precies wat er in de markt speelt en kunnen zij bedrijven adequaat ondersteunen. 

Snap-on Toolscenter Joey Deterink

Snap-on Tools franchise netwerk

Alle Snap-on Tools franchisenemers maken deel uit van het volledige Snap-on Benelux franchisenemer netwerk. Via dit netwerk hebben alle Snap-on franchisenemers contact met elkaar en wordt technische kennis met elkaar gedeeld.

Met deze herziening versterkt Snap-on Tools zijn netwerk in dit deel van Nederland aanzienlijk. Hoewel Snap-on Tools vrijwel volledige landelijke dekking heeft, is de regio Achterhoek is nog vacant. Indien u interesse heeft om Snap-on Tools in deze regio te vertegenwoordigen, kunt u contact met ons opnemen. 

Bas Hof en Joey Deterink Snap-on Tools franchisenemers Salland en Twente

Als u op de hoogte wil blijven van het laatste Snap-on Tools nieuws en nieuws van Toolscenter Bas Hof en Toolscenter Joey Deterink, kunt u zich aanmelden voor de maandelijkse Snap-on Update door op de volgende link te klikken http://bit.ly/2PtcRdg.  

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!