Vacature: Snap-on franchisenemer Oost Nederland omgeving Lichtenvoorde

11 april 2022

Altijd al zelfstandig ondernemer willen zijn, kun je investeren in een bus of vrachtwagen en voorraad en hou je ervan om dagelijks onderweg te zijn en met techneuten te werken? In de driehoek Deventer, Dinxperlo, Neede is een rayon vrij voor een professionele, enthousiaste, gemotiveerde en commerciële franchisenemer met passie voor (auto)techniek, gereedschap en equipment!

Vacature Snap-on franchisenemer oost Nederland omgeving Lichtenvoorde

De kracht van Snap-on Tools is het verkopen van kwalitatief, hoogwaardig gereedschap aan professionele eindgebruikers. Snap-on producten zijn niet te koop in de winkel, bij de onderdelenleverancier of via een webshop. De producten worden louter verkocht en ondersteunt door franchisenemers die met hun rijdende magazijn naar de klant toekomen.

Snap-on Tools franchisenemers zijn een one stop shop met kwalitatief hoogwaardige premium handgereedschappen, equipment en toebehoren voor professionele werkplaatsen waar auto’s, trucks, motorfietsen, fietsen en landbouwvoertuigen onderhouden en gerepareerd worden.

Lift mee op het succes van Snap-on Tools

Een Snap-on Tools franchisenemer is een zelfstandige ondernemer met een gezonde dosis ervaring in en kennis van de autobranche en dan natuurlijk vooral van gereedschap en equipment. Je weet wat er bij jouw doelgroep speelt, hebt een scherp oog voor kansen en grijpt die kansen met beide handen aan. Snap-on franchisenemer word je niet ‘zomaar even’. De beslissing om Snap-on Tools te gaan vertegenwoordigen dient weloverwogen te zijn en vraagt om een goed businessplan en investeringen in materiaal, discipline en uithoudingsvermogen.

Snap-on vacature franchisenemer Oost Nederland

Als Snap-on franchisenemer lift je mee op het succes en het positieve merkimago van Snap-on Tools. Dit succes is het resultaat van een eeuw ervaring en excellente service en ondersteuning. In combinatie met jouw netwerk en contacten heb je jouw uiteindelijke succes volledig in eigen handen.

Eigen rayon, geen concurrentie

Snap-on Tools is al 100 jaar de grootste non-food franchiseorganisatie ter wereld. In Nederland is het Snap-on franchisesysteem al meer dan 35 jaar een bewezen systeem. Snap-on handgereedschap en equipment worden in de autobranche niet verkocht in een winkel of door een onderdelenleverancier, maar vanuit een mobiele winkel in de vorm van bijvoorbeeld een bestelwagen of vrachtwagen.

De Snap-on franchisenemer is woonachtig in of rond de omgeving van de betreffende regio. De franchisenemer heeft een contract met Snap-on Tools B.V. en daarmee de exclusiviteit om de producten in de vastgelegde regio te mogen verkopen.

Ondersteuning door Snap-on specialisten

Snap-on franchisenemers krijgen ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Heemskerk in de vorm van producttrainingen, productkennis, marketing, persoonlijke begeleiding in het veld en bedrijfsvoering door een team van Snap-on specialisten.

Het gezamenlijke doel is om de eindgebruiker probleemgerichte oplossingen te bieden door middel van op maat gesneden advies waarmee hij in staat wordt gesteld om een weloverwogen beslissing te nemen.

Snap-on Tools franchise

  • Zelfstandig ondernemen
  • Exclusief verkooprayon
  • Bewezen sales concept
  • Bekend toonaangevend merk
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Marketing ondersteuning

Heb jij interesse? Stuur dan een e-mail met je CV en motivaties naar info@snap-on.eu.

Informatieformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!