Snap-on Tools Triton-D10 gecombineerde automotive diagnosetester en labscope

30 januari 2023

Snap-on introduceert de Triton-D10 diagnosetester. De Triton-D10 is de krachtigste, meest intuïtieve en snelste gecombineerde voertuig-diagnose scanner met tweekanaals labscope die Snap-on Tools tot nu toe op de markt heeft gebracht.

Snap-on Tools Triton-D10 gecombineerde automotive diagnosetester en labscope social.png

De Triton-D10 is specifiek ontworpen voor universele en merkgebonden autobedrijven die snel alle voertuigsystemen willen uitlezen, storingen willen opsporen, elektronische componenten in wil leren en een labscope nodig hebben. In combinatie met Snap-on Fast-Track Intelligente Diagnose gefilterde workflow, geverifieerde en bewezen realistische oplossingen en alle voertuiggegevens die nodig zijn om snel tot de juiste oplossing te komen is de Triton-D10 een onmisbaar hulpmiddel voor autotechnici en diagnosespecialisten.

Bekijk de brochure

Buitengewone prestaties

De Triton-D10 heeft een opstarttijd van slechts twee seconden. Dit is mogelijk door onder andere door nieuw ontwikkelde hardware en het nieuwste generatie SMX-besturingssysteem. Dankzij de buitengewone prestaties van deze hardware is het mogelijk geworden om – net als op een smartphone en tablet – op het capacitieve 10 inch touchscreen echt te kunnen swipen en scrollen.

De Snap-on Triton-D10 voert supersnelle code-scans uit en laat hierna een compleet overzicht van het voertuig zien. Met de optie “Alle codes wissen” kunnen de voertuigsystemen snel gereset worden. Vanuit het snelkeuze menu is het mogelijk om op ieder moment snel tussen functies te schakelen zonder terug te hoeven navigeren naar het hoofdscherm.

Snap-on Triton-D10 gecombineerde automotive diagnosetester en labscope

Om snel en efficiënt te kunnen werken zijn in het hoofdmenu snelkoppelingen aanwezig naar de belangrijkste en meest gebruikte Technische Service Bulletins (TSB’s), service resets en inleerprocedures voor nieuwe componenten.

De tester heeft een ergonomisch, verfijnd ontwerp en is speciaal ontworpen voor de werkplaats. Het 10 inch kleuren touchscreen is ook in direct zonlicht goed leesbaar vanuit elke hoek. De geïntegreerde tweekanaals labscope heeft een geperfectioneerd geheugen om storingen te kunnen verifiëren en intermitterende glitches vast te kunnen leggen. De vier knops duimbediening maakt snelle en eenvoudige navigatie mogelijk.

OEM-specifieke voertuigdekking

In combinatie met de meest actuele Snap-on diagnosesoftware heeft de Triton-D10 toegang tot OEM-specifieke voertuigdekking van meer dan 100 voertuigsystemen van bijna 40 autofabrikanten. Directe voertuigidentificatie is mogelijk voor de meeste voertuigen vanaf bouwjaar 2008.

De geavanceerde grafische functies en gegevens van de Triton-D10 functioneren op OEM-niveau en laten maar liefst acht live data-parameters tegelijk op het scherm zien. De tester registreert continu alle gegevens om makkelijk te kunnen schakelen en alternatieve parameter-ID’s (PID’s) te kunnen bekijken.

Dankzij gepatenteerde Snap-on Fast-Track Intelligente Diagnose workflow en gefilterde informatie is de aandacht gevestigd op het specifieke voertuig en de foutcode waaraan gewerkt wordt.

Snap-on Triton-D10 gecombineerde automotive diagnosetester en labscope

De Snap-on Triton-D10 diagnosetester heeft toegang tot SureTrack, een bron voor geverifieerde informatie van vervangen onderdelen die zijn verzameld uit miljoenen werkorders met succesvolle reparaties. De klantenondersteuning door automotive helpdesk EuroTechCenter.eu is ongeëvenaard.

Na aankoop van de tester kan de gebruiker een training volgen bij het Snap-on training center. Financieren is mogelijk, vraag de franchisenemer in uw regio om meer informatie of een demonstratie.

Nieuw in de Snap-on Triton-D10 diagnosetester en labscope

 • Nieuwste generatie SMX platform
  • Opstarttijd van 2 sec.
 • Capacitief 10 inch Touchscreen
  • Echt ‘scrollen’ en ‘swipen’
 • DoIP ingebouwd
 • Snelkeuze menu
  • Snel schakelen tussen toepassingen
 • 5 GHz Wi-Fi
 • Over The Air (OTA) Software updates direct op de tester
 • Trainingsvideo’s op de diagnosetester

Informatieformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!