Snap-on Tools introduceert krachtig lichtgewicht 18 Volt accukitpistool

18 oktober 2022

Snap-on Tools heeft zijn assortiment powertools uitgebreid met een 18 Volt monsterlithium accukitpistool. Belangrijke eigenschappen van de Snap-on CTCG8850DB zijn: krachtig, lichtgewicht en geruisloos.

Snap-on CTCG8850DB 18 Volt accukitpistool

Deze eigenschappen, in combinatie met de afneembare oplaadbare accu, maken de powertool uitermate geschikt voor kitwerkzaamheden bij onder andere professionele autoschade- en carrosseriebedrijven, montagebedrijven en installateurs van keukens, badkamers en toiletten. 

Nauwkeurig materiaal aanbrengen

Tijdens kitwerkzaamheden is het essentieel dat het materiaal onder alle omstandigheden zoals lage temperaturen gelijkmatig en nauwkeurig kan worden aangebracht. De Snap-on CTCG8850DB genereert een hoge invoerkracht, waardoor het alle soorten kit onder alle omstandigheden moeiteloos aan te kunnen brengen. Dankzij een instelbare doseersnelheid van 25,4 tot 457 millimeter kan het Snap-on accukitpistool zeer nauwkeurig ingesteld worden.

Snap-on CTCG8850DB

Om het aanbrengen van de kit-stroom minutieus af te werken, wordt de zuiger van het Snap-on accukitpistool automatisch teruggetrokken zodra de trekker losgelaten wordt. Op deze manier wordt voorkomen dat materiaal ongewenst wordt toegevoegd. Dit bespaart materiaal en tijd omdat er achteraf geen kit verwijderd hoeft te worden. 

400 tubes op één acculading

Dankzij de forse oplaadbare en afneembare 18 Volt accu, kan de Snap-on CTCG8850DB op één acculading tot maar liefst 400 tubes kit doseren. Vanwege zijn compacte formaat en lichte gewicht kan met deze elektrische kitspuit ook eenvoudig materiaal aangebracht worden in krappe en moeilijk bereikbare ruimtes. De geluidloze en trillingsvrije elektromotor minimaliseert de kans op vermoeidheid van ledematen zoals handen, polsen, armen en schouders. 

Snap-on 18 Volt accukitpistool

Verschillende soorten patronen kunnen eenvoudig en snel gewisseld worden waardoor de doorloopsnelheid verhoogd wordt. De Snap-on CTCG8850DB is verkrijgbaar als set met lader en accu’s of als losse machine zonder accu’s voor gebruikers die al over 18 Volt accu’s voor Snap-on powertools beschikken.      

Kenmerken Snap-on 18 Volt MonsterLithium accukitpistool

 • Hoge invoerkracht, materiaal moeiteloos aanbrengen
 • Doseersnelheid van 25,4 – 457 mm./min
 • Materiaal nauwkeurig aan te brengen
 • Zuiger trekt automatisch terug als trekker wordt losgelaten
 • Voorkomt dat materiaal ongewenst wordt toegevoegd
 • Bespaart tijd en materiaal
 • Doseert tot 400 tubes kit op één acculading
 • Lichtgewicht, eenvoudig manoeuvreren en materiaal aanbrengen
 • Zeer laag geluidsniveau en trillingen verminderen vermoeidheid van de gebruiker
 • Wissel eenvoudig en snel van (verschillende soorten) patronen
 • Sneller en langduriger werken

Indien u meer informatie over het Snap-on CTCG8850DB accukitpistool of een demonstratie bij u op locatie wenst dan kunt u contact opnemen met een Snap-on franchisenemer in uw regio of onderstaand formulier invullen. 

Informatieformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!