Snap-on Tools 64-delige olie aftapplug schroefdraad reparatieset

12 september 2023

Als schroefdraad in de carterpan stuk of dolgedraaid is, kan dat met deze Snap-on olie aftapplug schroefdraad reparatieset gerepareerd worden. De 64-delige kit met referentienummer AST6100 bevat verschillende soorten en maten draadtaps, overmaatse aftappluggen en carterplugringen.  

Snap-on AST6100 olie aftapplug schroefdraad reparatieset

Kapot schroefdraad in de carterpan of oliepan is vaak het gevolg van onder andere veelvuldig los en vastdraaien of door verkeerde montage van de carterplug of carterstop. In werkplaatsen waar voertuigen zoals personenauto’s, bestelwagens, landbouwmechanisatie materieel en trucks worden onderhouden, is kapot schroefdraad een bekend fenomeen. 

Schroefdraad in carterpan herstellen

Om schroefdraad in de carterpan te herstellen en het voertuig snel operationeel te maken zonder de complete carterpan te vervangen, heeft Snap-on Tools een 64-delige olie aftapplug schroefdraad reparatieset. 

De kwalitatief hoogwaardige universele set is opgeborgen in een compacte handzame hardcase en bevat verschillende maten draadtaps en nieuwe aftappluggen voor de meest populaire schroefdraadmaten van aftappluggen. Hierdoor is de set geschikt voor verschillende voertuigen. 

Snap-on AST6100 olie aftapplug schroefdraad reparatieset

De Snap-on AST6100 bevat speciale tappen en vervangende carterpluggen/ringen voor de volgende maten:

  • M13 x 1,5 Olieaftapplug reparatieset – voor gebruik op M12 schroefdraad
  • M15 x 1,5 Olieaftapplug reparatieset – voor gebruik op M14 schroefdraad
  • M17 x 1,5 Olieaftapplug reparatieset – voor gebruik op M16 schroefdraad
  • M20 x 1,5 Olieaftapplug reparatieset – voor gebruik op M18 schroefdraad

Bespaar geld, tijd en moeite en investeer in de Snap-on olie aftapplug schroefdraad reparatieset. Neem voor meer informatie of demonstratie bij u in de werkplaats contact op met de Snap-on franchisenemer in uw regio.

Informatieformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!