Snap-on introduceert compacte 1/2″ 18 Volt accuboormachine en accuslagboormachine

20 maart 2023

Snap-on Tools blijft zijn assortiment elektrische Powertools uitbreiden en introduceert de CDR9015DB 1/2″ 18 Volt compacte accuboormachine en CDR9050DB 1/2″ 18 Volt accuslagboormachine.

Snap-on compacte 18 Volt accuboormachine en accuslagboormachine
Beide machines hebben een krachtig koppel van 53 Nm, digitale variabele toerental-regeling en twee vaste instelbare snelheden: 420/2.000 toeren per minuut om op zowel lage als hoge snelheid veilig en nauwkeurig te kunnen boren en schroeven. Dankzij de stalen 1/2″ (13 mm) snelspan-boorkop kunnen boren, bits en andere accessoires eenvoudig en snel gewisseld worden.

Vanwege zijn compacte afmetingen is de CDR9015DB bij uitstek geschikt voor gebruik in moeilijk bereikbare en krappe ruimtes. De CDR9015DB en CDR9050DB wegen respectievelijk slechts 2,3 en 2,4 kilo en zijn volledig in balans, waardoor de machines ook langere tijd comfortabel achter elkaar gebruikt kunnen worden zonder blessures te veroorzaken.

Snap-on CDR9050DB accuslagboormachine

Sterke borstelloze motor

De sterke borstelloze motor is volledig afgeschermd zodat vuil, vocht en agressieve vloeistoffen geen invloed hebben op het elektronische en mechanische binnenwerk van de machines en de levensduur aanzienlijk verlengd wordt. De ingebouwde LED werkplekverlichting straalt helder licht waardoor de CDR9015DB en CDR9050DB ook in slecht verlichte en donkere ruimtes doorgewerkt kan worden.

Beide machines kunnen worden ingesteld om te boren en schroeven op respectievelijk 18 en 23 verschillende aandraaimomenten. Een extra handvat wordt meegeleverd en kan op twee manieren gemonteerd worden waardoor er meer controle over de machines is.

CDR9050 handvat

Een extra handvat wordt meegeleverd en kan op twee manieren gemonteerd worden

Kenmerken Snap-on 18 Volt accuboormachines

  • 53 Nm. koppel
  • Snelspanboorkop
  • Afgeschermde borstelloze motor
  • Digitale variabele toerentalregeling
  • Heldere ingebouwde werkplekverlichting

Wilt u meer weten over de Snap-on CDR9015DB 1/2″ 18 Volt compacte accuboormachine en CDR9050DB 1/2″ 18 Volt accuslagboormachine? Neme dan contact op met de Snap-on franchisenemer in uw regio of vul onderstaand formulier in. Er zal dan zo snel mogelijk iemand contact met u opnemen.

Komt een investering even niet gelegen, maar heeft u toch gereedschap nodig? Dan biedt Snap-on Easy Pay, nu sleutelen en pas later betalen zonder rente.

Informatieformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!