Snap-on HCP11: één universele slangklemtang voor alle veerklemmen en bandveerklemmen

7 november 2023

Slangklemmen in de vorm van veerklemmen en bandveerklemmen komen in de voertuigbranche veelvuldig voor. Als u op zoek bent naar betrouwbaar gereedschap om met deze klemmen te kunnen werken, dan is de Snap-on HCP11 universele slangklemtang dé oplossing. Deze veelzijdige tang is ontworpen voor de meest voorkomende veerklemmen en biedt een reeks innovatieve functies die uw werk efficiënter en gemakkelijker maken.

Snap-on HCP11 universele slangklemtang voor alle veerklemmen en bandveerklemmen

Uniek bekontwerp en verbeterde hefboomwerking

De HCP11 onderscheidt zich door zijn unieke bek-ontwerp, waarmee één enkele tang kan worden gebruikt voor de meeste in de voertuigbranche voorkomende slangklemmen. Dit betekent dat u niet langer meerdere gereedschappen nodig heeft, wat tijd en ruimte bespaart. De universele slangklemtang houdt de klemmen zowel verticaal als horizontaal in het midden vast, wat zorgt voor een betere hefboomwerking wanneer u kracht moet uitoefenen en de veer niet uit de bek losschiet. Bovendien kan de klemkop in de bek worden gedraaid, waardoor u optimale flexibiliteit en controle over de klem heeft.

Snap-on HCP11 universele slangklemtang collage

Met het handige ratelmechanisme, dat met één hand te bedienen is, kunt u moeiteloos de gewenste druk op de klemmen uitoefenen. Het mechanisme heeft acht standen en twee tanden in aangrijping voor maximale precisie en sterkte. Elke helft van de tang is ontworpen als één geheel, wat zorgt voor een onderhoudsarm, duurzaam en betrouwbaar mechanisme dat lang meegaat. Bovendien helpt de gegolfde sluitring de bek in de gewenste positie te houden voordat u deze op de slangklem aanbrengt.

Comfortabele Grip voor Minder Vermoeidheid

De universele Snap-on HCP11 slangklemtang is niet alleen functioneel, maar biedt ook comfort. De handvatten zijn voorzien van zachte kunststof grip, waardoor u comfortabel kunt werken en vermoeidheid aan de handen wordt verminderd, zelfs tijdens langdurig gebruik.

Kortom, de Snap-on HCP11 is onmisbaar voor elke klus waar met veerklemmen en bandveerklemmen gewerkt wordt. Dankzij het veelzijdige ontwerp en de handige functies, maakt deze tang uw werkzaamheden eenvoudiger en efficiënter. Neem voor meer informatie over de Snap-on HCP11 universele slangklemtang contact op met de Snap-on franchisenemer in uw regio, of vul onderstaand formulier in.

Snap-on HCP11 slangklemtang

  • Uniek bekontwerp voor verschillende soorten slangklemmen
  • 1 tang voor veerklemmen en bandveerklemmen
  • Klemmen worden verticaal en horizontaal in het midden gehouden
  • Betere hefboomwerking bij krachtzetten omdat de klemkop in de bek verdraaid kan worden
  • Ratelmechanisme met één hand te bedienen
  • Acht standen en twee tanden in aangrijping
  • Elke helft is een ontwerp uit één stuk voor meer duurzaamheid
  • Gegolfde sluitring houdt bek in gewenste positie
  • Comfortabele Soft Grip kunststof handvatten

Informatieformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!