Snap-on extra lange heavy-duty stalen doorslag met kunststof kroonhandvat

23 juli 2023

Snap-on Tools heeft een extra lange heavy-duty stalen doorslag met kunststof kroonhandvat geïntroduceerd. De 406 millimeter lange en in drie verschillende diameters verkrijgbare extra lange doorslag biedt toegang tot moeilijk bereikbare ruimtes en beschermt de handen tegen hamerinslagen.

Snap-on extra lange heavy-duty stalen doorslag met kunststof kroonhandvat

Dankzij de speciale staallegering en het ergonomische kroonhandvat zijn doorslagen van Snap-on Tools extreem sterk, veilig en duurzaam. De sleutel achter de extreme sterkte en lange levensduur van Snap-on doorslagen is het gebruik van heavy-duty staal dat is vervaardigd uit een speciale gesmede en geharde staallegering.

Deze speciale mix van staal en een verfijnd productieproces, maakt een hogere warmtebehandeling mogelijk dan bij gewoon staal. Op deze manier hebben alle Snap-on gereedschappen de perfecte hardheid, taaiheid en sterkte voor iedere denkbare toepassing onder de meest extreme omstandigheden.

Snap-on Tools extra lange heavy-duty stalen doorslag met kunststof kroonhandvat

Extra lange schacht met slank uiteinde

Kroonhandvat beschermt handen en vingers

In de techniek worden doorslagen voor vele toepassingen gebruikt, waaronder onder andere om (scharnier)pennen, pennenbussen en klinknagels te verwijderen of te installeren. Bij mechanische reparaties kan een doorslag worden gebruikt om vastzittende onderdelen los te tikken of om lagers en assen uit elkaar te halen.

Lees hier het artikel [met Video] ‘Snap-on ToolTip: Het verschil tussen starters en doorslagen‘.

Veiligheid staat voorop bij de Snap-on lange doorslag. Het ergonomische kroonhandvat zorgt niet alleen voor comfort tijdens het gebruik en beschermt handen en vingers tegen hamerslagen. Met een lengte van 406 mm biedt deze doorslag een groot bereik. Hierdoor kun je gemakkelijk moeilijk bereikbare plekken bereiken en nauwkeurige slagen uitvoeren.

Snap-on Tools extra lange heavy-duty stalen doorslag met kunststof kroonhandvat

Kroonhandvat beschermt handen en vingers

Dankzij het unieke productieproces zijn Snap-on doorslagen dusdanig geconstrueerd dat de door de hamer gegenereerde energie in een rechte lijn een op een aan het werkstuk doorgegeven wordt en er geen energie verdwijnt. Dit zorgt voor precisie en efficiëntie. De Snap-on lange doorslag is verkrijgbaar in verschillende doorsnedes, namelijk 6,4 mm (SPLR25R), 8 mm (SPLR516R) en 9,5 mm (SPLR38R). Zo kun je de doorslag kiezen die perfect past bij jouw specifieke behoeften en klussen.

Snap-on extra lange heavy-duty stalen doorslag met kunststof kroonhandvat

  • Extra lang
  • Groot bereik
  • Bescherming voor handen
  • Heavy-duty staal
  • Speciale staallegering
  • Gesmeed en gehard
  • Maximale sterkte en levensduur
  • Drie verschillende diameters

Ontdek vandaag nog de voordelen van de Snap-on lange doorslag met kunststof kroonhandvat en ervaar zelf het gemak, de veiligheid en de precisie die het biedt. Neem contact op met een Snap-on franchisenemer of vul onderstaand formulier in. Er zal dan zo snel mogelijk iemand contact met u opnemen.

Informatieformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!