Snap-on CTR867DB 14,4 Volt Microlithium Lange 3/8″ Accuratel voor moeilijk bereikbare en krappe ruimtes

22 februari 2023

De Snap-on CTR867DB 14,4 Volt Microlithium Lange 3/8″ Accuratel heeft een 152 millimeter lange hals voor werkzaamheden in moeilijk bereikbare en krappe ruimtes. Dankzij zijn sterke constructie en kwalitatief hoogwaardige materialen en productieproces is de Snap-on accuratel efficiënt, duurzaam en zeer rendabel.

Snap-on CTR867DB Lange Accuratel

Met accugereedschap werkt u sneller en efficiënter, zodat u meer werk binnen dezelfde tijd kunt doen en meer geld verdient. Vanwege het formaat van de accu en elektromotor is veel conventioneel elektrisch gereedschap niet altijd overal inzetbaar. Snap-on accugereedschap daarentegen is compact en ergonomisch en daardoor inzetbaar voor oneindig veel toepassingen in onder andere montage- en onderhoudsbedrijven, bedrijven waar onderhoud en reparatie uitgevoerd wordt aan voertuigen en voor bouw- en constructie werkzaamheden.

Digitaal variabel toerental

De Snap-on CTR867DB is met een digitaal regelbaar variabel toerental van 275 toeren per minuut en een motorkoppel van 81 Nm, zeer sterk ratelmechanisme met twee pallen, ratelkop en hals sterk genoeg om 212 Nm handmatig koppel te kunnen weerstaan. Dankzij het ergonomische design is Snap-on accugereedschap in optimale balans zodat monteurs er lang achter elkaar mee kunnen werken zonder ledematen en lichaam onnodig zwaar te belasten en waardoor onnodige blessures en uitval door ziekte tot een minimum beperkt worden.

Snap-on CTR867DB Lange Accuratel

Veiligheid staat bij Snap-on voorop, daarom zet de ingebouwde rem de borstelloze elektromotor direct stil zodat doppen, bouten en moeren niet los kunnen raken en rond kunnen vliegen. De elektromotor is afgeschermd zodat de accuratel ook inzetbaar is in extreme applicaties met stof, vuil en vocht. De interne temperatuurregeling zorgt daarbij voor een zo efficiënt mogelijke werking.

Om ook in donkere en slecht verlichte ruimtes efficiënt en veilig te kunnen werken, heeft de Snap-on CTR867DB accuratel heldere ingebouwde 18 lumen led-ringverlichting die de werkplek direct verlicht. Het ingebouwde accu-managementsysteem geeft continu de status van de accu weer. De 14,4 Volt 3/8″ Snap-on accuratel is verkrijgbaar in de kleuren rood, groen, hi-visibility en Gun Metal grijs.

Kenmerken Snap-on CTR867DB 14,4 Volt Microlithium Lange 3/8″ Accuratel

 • 152 millimeter verlengde hals voor extra bereik
 • Maximaal koppel van 81 Nm.
 • Maximum onbelast toerental 275 RPM
 • Ratelmechanisme, ratelkop en hals zijn sterk genoeg om 212 Nm. handmatig koppel te weerstaan
 • Ingebouwde rem zet machine direct stil zodat doppen en moeren niet los kunnen raken van de machine
 • Digitale variabele toerentalregeling
 • Afgeschermde borstelloze motor zodat vuil en vocht geen toegang hebben
 • Ratelmechanisme met twee pallen voor duurzaamheid
 • Temperatuurregeling zorgt voor een zo efficiënt mogelijke werking
 • Heldere ingebouwde werkplekverlichting doormiddel van een 18 Lumen LED ring
 • Ingebouwde accu-management geeft accu-status weer
 • Ergonomische handgreep voor een prettige grip en voorkomt vermoeidheid in de handen
 • Losse unit, wordt geleverd zonder accu en lader

Wilt u meer weten over de Snap-on CTR867DB, neem dan contact op met de Snap-on franchisenemer in uw regio of vul onderstaand formulier in. Er zal dan zo snel mogelijk iemand contact met u opnemen.

Informatieformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!