Snap-on compacte accuboormachines met 45 en 90 graden of 360 graden draaibare kop

14 juni 2023

Snap-on Tools introduceert twee compacte mini accuboormachines die dankzij hun unieke ontwerp ongeëvenaarde veelzijdigheid en toegang tot moeilijk bereikbare plaatsen bieden. De CDRR200545DB met 45 graden kop en CDRR2005360DB met 360 graden draaibare kop zijn exclusief verkrijgbaar bij de Snap-on Tools franchisenemer.

Snap-on compacte accuboormachines met 45 graden en 360 graden draaibare kop

Door de toevoeging van deze twee nieuwe accuboormachines, heeft Snap-on Tools nu in combinatie met de CDRR2005DB met 90 graden kop voor iedere toepassing een passende oplossing.

Dankzij het slanke ontwerp van de machines en kop bereiken de Snap-on mini accuboormachines plaatsen waar een conventionele machine niet kan komen. Beide machines zijn onder andere uitermate geschikt om te boren, frezen, schroeven en meer.

Snap-on compacte accuboormachines met 45 graden en 360 graden draaibare kop

De spankoppen zijn geschikt voor 1/4“ schroefdraadboren, bits en allerhande andere accessoires. Dankzij de dubbele kogelgelagerde spindelassen en spiraalvormige afgeschuinde tandwielen garanderen souplesse, betrouwbaarheid en duurzaamheid. 

Optimaal comfort en maximale controle

Om in donkere ruimtes te kunnen werken is een LED-lamp ingebouwd die de werkplek verlicht. De softgrip handgreep en variabele snelheidsschakelaar die de machine langzaam op kan laten starten, zorgen samen voor optimaal comfort en maximale controle. Dankzij het ergonomische ontwerp en de lichte constructie biedt het comfort en wendbaarheid, waardoor vermoeidheid tijdens langdurig gebruik wordt verminderd. 

In combinatie met de CDRR2005DB met 90 graden kop heeft Snap-on voor iedere applicatie een passende oplossing

In combinatie met de CDRR2005DB met 90 graden kop heeft Snap-on voor iedere applicatie een oplossing

De krachtige accu zorgt voor langdurige energie en de duurzame constructie garandeert betrouwbaarheid. Tijdens het gebruik geeft de duidelijk zichtbare accu indicator aan hoeveel capaciteit de accu nog heeft.   

Kenmerken Snap-on mini accuboormachines

 • Compacte kop 45 en 90 graden of 360 draaibare kop
 • 1/4″ Opspankop
 • Dubbele kogelgelagerde spindelas
 • Spiraalvormige afgeschuinde tandwielen
 • Soepele bediening
 • Ingebouwde LED-lamp
 • Softgrip handgreep
 • Accu indicator
 • Variabele snelheidstrigger
 • Beproefde onderbouw en kop

Upgrade nu uw gereedschapsassortiment en ervaar het gemak en de precisie van deze accuboormachines. Wilt u meer weten of een demonstratie bij u in de werkplaats? Neem dan contact op met de Snap-on franchisenemer in uw regio of vul onderstaand formulier in. 

Informatieformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!