Snap-on BK7000COMBO video-inspectiecamera met draadloze bediening maakt het onzichtbare zichtbaar

10 oktober 2023

Of u nu in de auto-industrie werkt, elektrische systemen inspecteert of reparaties uitvoert aan werkplaatsapparatuur, er zijn momenten waarop het menselijk oog simpelweg niet ver genoeg kan zien. Snap-on Tools heeft hiervoor de BK7000COMBO True High-Definition Dual View Video-Inspectiecamera met draadloze bediening ontwikkeld. Deze inspectiecamera geeft u de mogelijkheid om het onzichtbare in verbluffende kwaliteit zichtbaar te maken.

De Snap-on BK7000 True HD Dual View video-inspectiecamera maakt het onzichtbare zichtbaar

Hoge Resolutie Beeldkwaliteit

De BK7000COMBO is een unieke topklasse video-inspectiecamera die is ontworpen om voor het oog onzichtbare en onbereikbare locaties in hoge resolutie beeldkwaliteit weer te geven. Met een resolutie van 1280 x 720 DPI legt deze camera de kleinste details vast, waardoor u nauwkeurig en duidelijk inzicht krijgt in de meest kritische inspectiepunten.

De BK7000COMBO met draadloze bediening wordt standaard geleverd met een 5.5 millimeter Dual View camera waarmee rechtuit en opzij gekeken kan worden. Een camera met 180 graden draaibare kop voor nog meer flexibiliteit is optioneel verkrijgbaar. Het ergonomische handvat is ontworpen voor comfort en gebruiksgemak, terwijl de 610 millimeter lange bedieningskabel consistente flexibiliteit, controle en wendbaarheid garandeert. De camera maakt inspecties op moeilijk bereikbare plaatsen eenvoudiger dan ooit tevoren. Of u nu terug in een cilinder moet kijken, een klep moet inspecteren of naar de achterkant van een klep moet kijken, de BK7000COMBO kan het.

Draadloze Bediening

Een van de unieke kenmerken van de BK7000COMBO is de draadloze bediening op het handvat. Hiermee heeft u alle vrijheid en flexibiliteit om zelfs in de meest moeilijk bereikbare ruimtes te komen zonder te worden belemmerd door obstakels. U kunt gemakkelijk manoeuvreren en de camera met ongeëvenaarde precisie bedienen.

De Snap-on BK7000 True HD Dual View video-inspectiecamera maakt het onzichtbare zichtbaar

Wat de BK7000COMBO echt onderscheidt van andere inspectiecamerasets, is de Dual View HD-camera. Deze camera maakt gebruik van geavanceerde technologie om beelden vanuit twee hoeken vast te leggen, wat resulteert in een uitgebreider en dieper inzicht in het inspectiegebied. De dubbele beelden worden weergegeven op een groot touchscreen van 127 millimeter, waardoor u gemakkelijk kunt schakelen tussen de weergavemodi.

32 GB opslagcapaciteit

Met 32 GB opslagcapaciteit is de BK7000COMBO de ideale probleemoplosser in de werkplaats. U kunt talloze inspecties vastleggen zonder na te hoeven denken over het opslaan van gegevens. Dit betekent dat u altijd gedetailleerde beeldinformatie bij de hand heeft om problemen te identificeren en op te lossen.

Kortom, de Snap-on BK7000COMBO video-inspectiecamera met draadloze bediening en 5,5 mm “Dual View” Camera is een revolutie in de wereld van inspectietechnologie. Maak het onzichtbare zichtbaar tot in de kleinste details en breng uw vakmanschap naar een hoger niveau met deze geavanceerde en betrouwbare tool. Ontdek vandaag nog wat er echt gaande is onder het oppervlak en maak uw werk efficiënter en effectiever dan ooit tevoren.

Kenmerken Snap-on BK7000COMBO video-inspectiecamera met draadloze bediening

 • Handvat ontworpen voor comfort en gebruiksgemak
 • 610 mm. lang biedt flexibiliteit, controle en wendbaarheid
 • End-to-end true High Definition biedt de beste beeldkwaliteit op de markt
 • Innovatieve Picture-in-Picture stelt de monteur in staat om gelijktijdig voorwaartse en zijwaartse camerabeelden vast te leggen
 • Groot 127 mm. scherm met hoge resolutie biedt de beste weergave in zijn klasse
 • Capacitieve touchscreen-interface voor een meer vertrouwde gebruikerservaring
 • True High Definition (1280 x 720) 5,5 mm. dual view camera voor het vastleggen van fijnere details
 • Verwisselbare accessoire camera’s (niet inbegrepen) maken een breed scala aan toepassingen mogelijk
 • Maak foto’s en video’s, tekst of audio en aantekeningen – Verbetert de presentatie mogelijkheden
 • Krachtige quadcore processor voor video met hoge resolutie
 • Wi-Fi-connectiviteit zorgt voor naadloze software updates
 • Klaar voor gebruik uit de verpakking
 • Snel opladen via USB-C voor minder uitvaltijd
 • Robuust ontwerp en hoogwaardige materialen ontworpen voor een lange levensduur in de werkplaats
 • Set wordt geleverd met High Definition digitale video inspectie camera met draadloos bedieningshandvat en 5,5 mm. “dual view” camera
 • Ideaal om in de cilinder te kijken, een klep te inspecteren of om de achterkant van een klep te bekijken

De Snap-on BK7000 True HD Dual View video-inspectiecamera maakt het onzichtbare zichtbaar.png

Wilt u meer weten over de Snap-on BK7000COMBO video-inspectiecamera of een vrijblijvende demonstratie bij u in de werkplaats? Neem dan contact op met de Snap-on franchisenemer in uw regio, of vul onderstaand formulier in. Er zal zo snel mogelijk iemand contact met u opnemen.

Informatieformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!