Snap-on tang met flexibele kabel om aansluitingen van brandstofleidingen op moeilijk bereikbare plaatsen te ontkoppelen

19 september 2023

Bij reparaties en onderhoud van voertuigen is het belangrijk om over de juiste gereedschappen te beschikken om sneller en effectief te kunnen werken. Een onmisbaar hulpmiddel voor iedere monteur is de Snap-on SFLDP1 klem- ontgrendeltang met flexibele bowdenkabel om koppelingen van onder andere brandstofleidingen, vacuümleidingen en elektrische connectoren in moeilijk bereikbare en krappe ruimtes te ontkoppelen.

Snap-on SFLDP1 flexibele klem- ontgrendeltang

Toepassingen:

  • Snelkoppelingen en dubbele kliksluitingen
  • Verontreinigde, beschadigde en moeilijk bereikbare bandklemmen en brandstofleidingen
  • Meest voorkomende automerken en modellen

De Snap-on SFLDP1 flexibele klem- ontgrendeltang is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. De twee millimeter dikke sterke heavy-duty bowdenkabel met stabiele bevestiging garandeert een lange levensduur. Het geharde 5-tands ratelmechanisme met schuifgeleiding biedt maximale grip zonder wegglijden of beschadiging van de tanden, waardoor een veilige en effectieve werking wordt verzekerd en het werkstuk niet beschadigd.

Een ander voordeel is het ergonomische softgrip handvat, dat comfort en precisie combineert. Gebruikers kunnen nu langere tijd aan projecten werken zonder vermoeidheid, terwijl ze toch nauwkeurigheid behouden. Bovendien maakt het uitgekiende ontwerp van de tang het mogelijk om op moeilijk bereikbare plaatsen te werken, wat de veelzijdigheid van deze tang vergroot.

Snap-on SFLDP1 klem- ontgrendeltang

Efficiënt, duurzaam en veelzijdig

De flexibele klem- ontgrendeltang is dé ideale tang voor monteurs die werken aan specifieke automodellen en in het bijzonder geschikt voor vacuümleidingen op modellen van de Volkswagen Groep, BMW, en Mercedes-Benz, alsook Peugeot en Citroën brandstofleidingen achter de cilinderkop tegenover het schutbord bij 1.5 Dci en 1.6 Tdci motoren.

Monteurs die aan de Ford Transit 2.0 Ecoblue werken kunnen vertrouwen op deze tang voor de klemmen op het diesel partikel filter. Monteurs die veel aan de Ford Fiesta en Focus 1.6Tdci en Land Rover Discovery II sleutelen kunnen met deze tang eenvoudig de brandstofleidingen tussen de cilinderkop en het schutbord losmaken.

Snap-on SFLDP1 flexibele klem- ontgrendeltang

Kortom, de flexibele klem- ontgrendeltang voor leidingconnectoren is een must-have voor elke automotive professional die waarde hecht aan efficiëntie, duurzaamheid en veelzijdigheid. Met dit gereedschap in hun handen, kunnen monteurs vertrouwen op een soepele werking en een snelle oplossing voor uiteenlopende leidingverbindingen. Investeer vandaag nog in dit essentiële hulpmiddel en verhoog de productiviteit van uw werkplaats.

Wilt u meer weten over de Snap-on SFLDP1 flexibele klem- ontgrendeltang of de tang eerst uitproberen voordat u deze aanschaft? Neem dan contact op met de Snap-on franchisenemer in uw regio of vul onderstaand formulier in.

Snap-on SFLDP1 flexibele klem- ontgrendeltang

 

Informatieformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!