Snap-on Tools en Repsol Honda MotoGP Team verlengen sponsordeal

19 juni 2019

Snap-on Tools en het HRC Repsol Honda MotoGP racing team sluiten een nieuwe sponsordeal. In de deal is overeengekomen dat Snap-on de regerend MotoGP wereldkampioenen ook de komende vier jaar blijft ondersteunen.

Snap-on Tools en Repsol Honda MotoGP Team verlengen sponsordeal

Snap-on Tools zal net als de afgelopen jaren de mobiele werkplaats van het Repsol Honda Team inrichten. Daarnaast levert Snap-on de komende vier MotoGP seizoenen alle gereedschappen, equipment en opbergmogelijkheden die de monteurs nodig hebben om hun werk te kunnen doen.

Als tegenprestatie zorgt Repsol Honda dat Snap-on Tools wereldwijde publiciteit krijgt en op alle mogelijke manieren bij miljoenen racefans over de hele wereld in beeld komt. Snap-on Tools is sinds 1998 betrokken bij het team van regerend en vijfvoudig MotoGP wereldkampioen Marc Marquez en zijn Spaanse landgenoot Jorge Lorenzo.

Snelheid, precisie en betrouwbaarheid essentieel

“We gebruiken Snap-on Tools in onze MotoGP pitbox, een werkomgeving die onder hoge druk staat en waar snelheid, precisie en betrouwbaarheid essentieel zijn”, aldus een woordvoerder van het team. “Snap-on Tools voldoen aan onze hoge eisen en leveren precies datgene wat nodig is om optimaal te presteren.”

Honda coureur Marc Marquez gaat op dit moment aan de leiding van het MotoGP kampioenschap. HRC Honda heeft de leiding om het constructeurskampioenschap stevig in handen. Op 30 juni 2019 is het MotoGP circus te gast op het Nederlandse TT Circuit in Assen.

Fans die kans willen maken op een Meet & Greet met MotoGP wereldkampioen Marc Marquez moeten even op de Facebook pagina van Snap-on Tools kijken.

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!