Nieuwe sponsordeal Repsol Honda MotoGP en Snap-on Tools

27 januari 2023

Het Repsol Honda MotoGP Team en Snap-on Tools hebben een nieuwe vierjarige sponsordeal gesloten. Honda Racing Corporation en Snap-on Tools werken al sinds 1998 samen in het toonaangevende MotoGP wereldkampioenschap.

Nieuwe sponsordeal Repsol Honda MotoGP en Snap-on Tools

Marc Kwekkeboom, General Manager Snap-on Benelux is verheugd met de vernieuwde samenwerking. “Snap-on Tools richt de pitboxen van het Repsol Honda Team dus ook de komende vier jaar in. We leveren wederom alle gereedschappen, equipment en opbergmogelijkheden die de monteurs nodig hebben en we zullen het team met raad en daad bijstaan om zo efficiënt mogelijk te kunnen sleutelen.”

Honda Racing Corporation: “Het Repsol Honda Team gebruikt Snap-on tijdens de MotoGP races in de pitboxen. Een werkomgeving die altijd onder hoge druk staat en waar snelheid, precisie en betrouwbaarheid van gereedschap en equipment essentieel zijn. “Snap-on Tools voldoet aan onze hoge eisen en levert precies datgene wat nodig is om optimaal te presteren.”

Nieuwe sponsordeal Repsol Honda MotoGP en Snap-on Tools

Marc Marquez en Joan Mir

Veelvoudig wereldkampioen Marc Marquez en eenvoudig wereldkampioen Joan Mir zijn in 2023 de coureurs die opnieuw een gooi zullen doen naar het wereldkampioenschap. De kansen zien er na de test in Valencia eind vorig jaar hoopvol uit. Marquez is na een langdurige blessure weer fit en Mir is erop gebrand opnieuw wereldkampioen te worden.

Het MotoGP seizoen 2023 begint 10 februari met een test op het Sepang International Circuit in Maleisië. Hierna volgt 11 en 17 maart nog een test op het Autódromo Internacional do Algarve in Portugal. Op 26 maart barst op hetzelfde circuit het kampioenschap los. In totaal zullen er 25 races verreden worden. Op 25 juni is het MotoGP circus in Nederland voor de Motul TT Assen. 

Nieuwe sponsordeal Repsol Honda MotoGP en Snap-on Tools 2023 Marquez

Vanaf de start van het nieuwe seizoen zal Ziggo Sport alle MotoGP, Moto2 en Moto3 trainingen, kwalificaties en races rechtstreeks en exclusief uitzenden.

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!