Diagnose stellen met de digitale Snap-on automotive druktester tot 69 Bar

20 november 2021

Compressie, vacuüm, motorolie, transmissie vloeistof en brandstof; ze zijn in de voertuigtechniek in grote getalen aanwezig, en dienen optimaal te zijn om de beste prestaties te leveren. Snap-on Tools levert analoge en digitale drukmeters en een uitgebreid assortiment adapters en accessoires om al deze drukken en stromen te kunnen testen. 

Diagnose stellen met de digitale Snap-on automotive druktester tot 69 Bar

Meetresultaten op smartphone of tablet

Snap-on ontwikkelt gereedschap en equipment waar monteurs snel en efficiënt kunnen werken, waardoor ze meer geld verdienen. De Snap-on Tools EEPV700-KIT is een voorbeeld van hoe digitale techniek en mechanica optimaal met elkaar samenwerken en techneuten helpen bij hun diagnose naar de oorzaak van een storing. 

De EEPV700-KIT drukmeter is geschikt voor het meten van compressie, vacuüm, brandstofdruk en drukken in motoren en transmissies tot 35 Bar of 69 Bar met de EEDF700-MSTR. Dankzij een magneet in de robuuste behuizing kan de drukmeter aan metalen bevestigd worden. De druk- en meetresultaten worden zowel digitaal als analoog weergegeven op het duidelijke digitale display, maar kunnen ook draadloos naar een app op Apple en Android smartphones en tablets gestuurd worden. Een handig hulpmiddel om na een proefrit de meetwaardes in de werkplaats terug te kijken.  

Hulpmiddel bij diagnose stellen

Als hulpmiddel bij het diagnose stellen worden de minimale en maximale waarden getoond. Ook kunnen cilinderwaarden tot liefst 12 cilinders in het geheugen worden opgeslagen en later teruggekeken worden. De meetresultaten worden digitaal opgeslagen en kunnen onder andere gesorteerd worden op klantnaam, kenteken, datum en monteur en digitaal gedeeld worden. De drukmeter en optionele accessoires worden geleverd in een robuuste hardcase.   

EEPV700-MSTR_PD.

Voor beide druktesters worden standaard geleverd met adapters en aansluitingen voor veruit de meest voorkomende automerken en modellen. Voor beide kits zijn aanvullende accessoires-sets beschikbaar voor voertuigspecifieke toepassingen.  

Kenmerken Snap-on multifunctionele digitale druktesters

 • Test compressie, vacuüm, brandstof, motor of transmissie 
 • Test druk tot 35 Bar (EEPV700-KIT) en 69 Bar (EEDF700-MSTR)
 • Bekijk meetresultaten op ingebouwd display of op Android en Apple apparaat
 • Digitale en analoge meter weergave
 • Maakt opnames van de meetwaarden tijdens een proefrit
 • Bekijk de resultaten terug in de werkplaats
 • Min/max waarden worden getoond als hulp bij het diagnose stellen
 • Bewaar 1-12 cilinder waarden, je hoeft niets op te schrijven
 • Sorteer resultaten onder klant, voertuig, kenteken, datum, monteur etc.
 • Deel de resultaten via email, text of sociale media – of voeg bij factuur
 • Magneet voor bevestiging aan metalen onderdelen
 • Georganiseerde compartimenten

Diagnose stellen met de digitale Snap-on automotive druktester tot 69 Bar

Indien u meer wilt weten over Snap-on druktesters, kunt u contact met ons of een Snap-on franchisenemer in uw regio opnemen. Ook kunt u onderstaand formulier invullen en opsturen, dan koppelen wij u aan een Snap-on franchisenemer. Als u een druktester eerst in werking wil zien voordat u deze aanschaft, dan is dit mogelijk middels een demonstratie bij u in de werkplaats.

Informatieformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!