Zo vervang je eenvoudig en snel compacte wiellagers met Wallmek

25 januari 2019

Wallmek bedenkt en ontwerpt simpel, doeltreffend en gepatenteerd speciaal gereedschap om sneller, efficiënter en veiliger te werken en tegelijkertijd meer geld te verdienen. Met de Wallmek lager, aandrijfas en naaf sets vervang je nieuwe moderne compacte wiellagers onder de auto. Je winst reken je hiermee eenvoudig uit.

Wallmek W0100033 wiellagergereedschap Snap-on Tools

De ingenieuze vooruitstrevende Wallmek special tools zijn universele gereedschappen die bestaan uit diverse typen basissets hydraulische perscilinders en een groot aantal adapters voor een grote verscheidenheid aan automerken en modellen.

Tijd is geld

Tijdens de ontwikkeling van de tools is nagedacht over tijd, geld en efficiëntie. Je investeert namelijk alleen maar in het gereedschap dat je voor een bepaald automerk of model nodig hebt. Als je later ook andere merken of modellen in de werkplaats krijgt, bestel je bij jouw Snap-on Tools dealer de adapter(s) die je nodig hebt.

Het Wallmek gereedschap voor compacte wiellagers heeft bestelnummer W010003 en is toepasbaar op oude en nieuwe types compacte wiellagers met of zonder borgring. De sets kunnen eenvoudig worden aangepast voor toekomstige wiellager maten van alle merken en modellen personenauto’s en bestelwagens.

Universeel

Bestaande sets en adapters zijn er voor de Volkswagen Lupo, Polo, Transporter V en Touareg, Audi A2, Seat Cordoba en Skoda Fabia, Volvo V50, S40, V70, S80 en XC60, Ford Focus, C-Max, Mondeo, S-Max en Kuga, Mazda 3, 5, 6 en CX-7, Land Rover Freelander 2, Mercedes-Benz Vito en Sprinter, Mitsubishi Colt en Smart Forfour.

Wallmek gereedschap is universeel en multifunctioneel en kan voor diverse werkzaamheden worden toegepast. Wallmek wordt in de Benelux exclusief geleverd door de Snap-on Tools dealer die met zijn rijdende winkel bij het autobedrijf aan de deur komt. Vraag jouw regionale Snap-on dealer naar oplossingen, meer informatie of een demonstratie.

Informatieformulier

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!