Vacature: Snap-on franchisenemer Oost Nederland

13 januari 2021

Snap-on Tools zoekt per direct een professionele en enthousiaste franchisenemer voor de regio Oost Nederland (zie kaart). De Snap-on Tools franchisenemer is zelfstandige ondernemer met een gezonde dosis ervaring in en kennis van de autobranche, heeft een scherp oog voor kansen en grijpt die kansen met beide handen aan.

Vacature Snap-on franchisenemer Oost Nederland

Snap-on Tools franchisenemers zijn een one stop shop met kwalitatief hoogwaardige premium werkplaatsequipment en gereedschappen voor professionele werkplaatsen waar auto’s, trucks, motorfietsen, fietsen en landbouwvoertuigen onderhouden en gerepareerd worden.

Eigen rayon, geen concurrentie

Snap-on Tools is al 100 jaar de grootste non-food franchiseorganisatie ter wereld. In Nederland is het Snap-on franchisesysteem al meer dan 35 jaar een bewezen systeem. Snap-on handgereedschap en equipment worden in de autobranche niet verkocht in een winkel of door een onderdelenleverancier, maar vanuit een mobiele winkel in de vorm van bijvoorbeeld een bestelwagen of vrachtwagen.

De Snap-on franchisenemer is woonachtig in of rond de omgeving van de betreffende regio. De franchisenemer heeft een contract met Snap-on Tools B.V. en daarmee de exclusiviteit om de producten in de vastgelegde regio te mogen verkopen.

Vacature Snap-on franchisenemer Oost Nederland

Ondersteuning door Snap-on specialisten

Snap-on franchisenemers krijgen ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Heemskerk in de vorm van producttrainingen, productkennis, persoonlijke begeleiding in het veld en bedrijfsvoering door een team van Snap-on specialisten.

Het gezamenlijke doel is om de eindgebruiker probleemgerichte oplossingen te bieden door middel van op maat gesneden advies waarmee hij in staat wordt gesteld om een weloverwogen beslissing te nemen.

Heb jij interesse? Stuur dan een e-mail met je CV en motivaties naar info@snap-on.eu!

Informatieformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!