Vacant: Snap-on Tools franchise regio Achterhoek

17 september 2023

Word zelfstandig ondernemer in de wereld van (auto)techniek, gereedschap en werkplaatsequipment! Bent u gepassioneerd door dit vakgebied en houdt u ervan om dagelijks onderweg te zijn en samen te werken met technici in de automotive-, onderhouds- en installatiebranche? In de regio-driehoek Haaksbergen, Dinxperlo en Deventer in de Achterhoek is een Snap-on Tools rayon beschikbaar voor een professionele, enthousiaste, gemotiveerde en commerciële franchisenemer.

Vacature Snap-on franchisenemer oost Nederland omgeving Lichtenvoorde

Snap-on Tools is dé autoriteit op het gebied van hoogwaardig gereedschap, service en ondersteuning voor professionele eindgebruikers. Onze producten zijn niet te vinden in winkels, bij onderdelenleveranciers of online. Ze worden uitsluitend verkocht en ondersteund door franchisenemers die met hun rijdende magazijn naar de klant toe gaan.

Als Snap-on Tools franchisenemer bent u dé one-stop-shop voor kwalitatief hoogwaardig handgereedschap, equipment en accessoires voor professionele werkplaatsen waar auto’s, trucks, motorfietsen, fietsen en landbouwvoertuigen worden onderhouden en gerepareerd.

Profiteer van het succes van Snap-on Tools

Als Snap-on Tools franchisenemer wordt u een zelfstandige ondernemer met een schat aan ervaring en kennis in de autobranche, met name op het gebied van gereedschap en equipment. U begrijpt wat er speelt in de Snap-on-doelgroepen, herkent kansen en grijpt deze met beide handen aan. Een Snap-on franchisenemer word je niet zomaar. Het vertegenwoordigen van Snap-on Tools vereist een weloverwogen beslissing, een solide businessplan en investeringen in materiaal, discipline en doorzettingsvermogen.

Snap-on Tools franchise regio vacant in Oost-Nederland

Als Snap-on franchisenemer profiteert u van het succes en de positieve merkidentiteit van Snap-on Tools. Dit succes is het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring en uitstekende service en ondersteuning. In combinatie met uw eigen netwerk en contacten heeft u volledige controle over uw uiteindelijke succes.

Uw eigen exclusieve rayon, zonder concurrentie

Snap-on Tools is al ruim 100 jaar ’s werelds grootste non-food franchiseorganisatie. In Nederland is het Snap-on franchisesysteem al meer dan 40 jaar een bewezen concept. Snap-on gereedschap en equipment worden niet verkocht in winkels of door onderdelenleveranciers, maar vanuit een mobiele winkel zoals een bestelwagen of vrachtwagen.

De Snap-on franchisenemer woont in of rondom de betreffende regio en heeft een contract met Snap-on Tools B.V., waardoor hij exclusief de producten in het vastgelegde rayon mag verkopen.

Ondersteuning van deskundige Snap-on specialisten

Als Snap-on franchisenemer krijgt u ondersteuning van ons hoofdkantoor in Heemskerk. Wij bieden producttrainingen, productkennis, marketingondersteuning, persoonlijke begeleiding in hetveld en bedrijfsvoering door ons team van deskundige Snap-on specialisten. Ons gezamenlijke doel is om de eindgebruiker probleemgerichte oplossingen te bieden door middel van op maat gesneden advies, zodat hij weloverwogen beslissingen kan nemen.

Hebben wij uw enthousiasme voor het ondernemerschap aangewakkerd en bent u bereid te investeren in een bestel- of vrachtwagen en een startvoorraad? Aarzel dan niet en stuur een e-mail met uw CV en motivatie naar info@snap-on.eu.

Snap-on Tools franchise

– Zelfstandig ondernemen
– Exclusief verkooprayon
– Bewezen verkoopconcept
– Bekend en toonaangevend merk
– Hoogwaardige kwaliteit
– Marketingondersteuning

 

Snap-on Tools franchise regio vacant in Oost-Nederland

Informatieformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!