Stel uw ultieme gereedschapswagen samen in de Rock ‘n Roll Cab Express!

1 augustus 2022

De Snap-on Rock ‘n Roll Cab Express is in september 2022 terug in Nederland! Stel zelf uw ultieme Snap-on gereedschapswagen samen met Mr. Rock ‘n Roll Alan McNeill! 

Stel uw ultieme gereedschapswagen samen in de Snap-on Rock ‘n Roll Cab Express

Het aankooptraject en de aanschaf van een Snap-on gereedschapswagen is emotionele en persoonlijke beleving. Iedere technicus heeft zijn eigen idee, eisen en wensen over het formaat, de indeling, opbergmogelijkheden, kleur en afwerking van zijn gereedschapswagen. Het is dus belangrijk om goed over deze aanschaf na te denken en de juiste keuzes te maken.

Configuratie-software

Om u te helpen en te zorgen dat u vele jaren van uw investering kunt genieten, heeft Snap-on Tools een speciale demonstratie-truck ingericht om alle mogelijkheden en opties van gereedschap-opslag te demonstreren. De Snap-on Rock ’n Roll Cab Express demonstratie-truck komt, net als de Snap-on franchise dealer, naar de werkplaats toe.

In de Rock ‘n Roll Cab Express zijn Snap-on gereedschap-opbergmogelijkheden in allerlei configuraties, soorten, maten en kleuren aanwezig. Omdat de mogelijkheden en combinaties bijna onbeperkt zijn, kan de monteur ter plekke met de Snap-on franchisenemer met configuratie-software op een computer nog meer opbergmogelijkheden bekijken.

Een goede voorbereiding en organisatie zijn het halve werk. Snap-on Tools is dé nummer 1 op gebied van gereedschap-opbergmogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met een Snap-on franchisenemer in uw regio!

Snap-on Rock ‘n Roll Cab Express schema september 2022

Stel uw ultieme gereedschapswagen samen in de Snap-on Rock ‘n Roll Cab Express

Informatieformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!