Snap-on ToolTip: Meer kracht zetten met Flank Drive Plus steek- en Flank Drive ringsleutels

9 oktober 2017

Omdat steeksleutels open zijn, kun je er minder kracht mee zetten dan met bijvoorbeeld een ringsleutel. De bek van de door Snap-on gepatenteerde Flank Drive plus steeksleutel maakt contact met de vlakke zijden van de bout of moer en niet op de kwetsbare hoeken. 

Hierdoor kan met Snap-on Flank Drive Plus steeksleutels tot 62 en Snap-on Flank Drive ringsleutels tot 20 procent meer kracht op bouten en moeren uitgeoefend worden dan conventioneel gereedschap kan.Dit maakt Snap-on sleutels uit de SOEXM series uitermate geschikt voor moeren op stelinrichtingen zoals stuurkogels en spoorstangen waar geen ringsleutel omheen kan en die vaak zeer vast zitten door vocht en vuil.

Snap-on Tools bedenkt, ontwikkelt en produceert gereedschap voor bekende, onbekende en actuele uitdagingen waar monteurs in de werkplaats mee te maken krijgen. Omdat de Snap-on Tools dealer bij de monteur in de werkplaats komt, weet hij altijd wat er speelt en kan hij oplossingen op maat bieden.

Flank Drive en Flank Drive Plus maakt contact met de vlakke zijden van de bout of moer

Precisie-gesmeed met nikkel-chroom toplaag

Om maximale kwaliteit en duurzaamheid te garanderen, zijn Snap-on Tools gemaakt van speciaal gelegeerd staal, precisie-gesmeed en hebben ze een hittebehandeling gehad. Door de nikkel-chroom toplaag is het gereedschap bestand  tegen corrosie en kan het makkelijk schoongemaakt worden. Onderstaande drie gereedschappen zijn onmisbaar in ieder bedrijf waar aan voertuigen gewerkt wordt.

Snap-on Tools zijn in de Benelux exclusief verkrijgbaar bij de Snap-on franchise dealer die met zijn rijdende winkel bij het autobedrijf op bezoek komt. Via onze website kun je de Snap-on dealer in jouw regio vinden en contact met hem opnemen.

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!