Snap-on Tools introduceert sterke compacte 14,4 Volt 3/8″ accuslagmoersleutel

16 november 2022

Snap-on Tools introduceert een nieuwe 3/8” microlithium 14 Volt accuslagmoersleutel. De multifunctionele universele CT861DB is primair ontworpen voor moeilijk bereikbare en krappe ruimtes, waar toch veel kracht nodig is, maar komt ook tot zijn recht in een groot aantal andere applicaties. 

Snap-on CT861DB accuslagmoersleutel

Zoals iedere slagmoersleutel is ook deze CT861DB met 14 Volt microlithium accu het optimale compromis van kracht, snelheid en bruikbaarheid. Het is met name het handzame formaat waarmee de CT861DB zich van andere slagmoersleutels onderscheidt. En ondanks het compacte formaat is de CT861DB met een startkoppel van 305 Nm en een continu koppel van 203 Nm de sterkste in z’n klasse. 

STERK EN DUURZAAM

Zoals altijd zijn Snap-on slagmoersleutels het ultieme compromis en de balans tussen sterk en duurzaam. Dankzij de toepassing van hoogwaardige materialen, vooruitstrevende productieprocessen en nauwkeurige kwaliteitstesten en controles heeft Snap-on ook met de CT861DB de optimale balans weten te bereiken. Een investering moet namelijk zo lang mogelijk meegaan om maximaal te kunnen renderen.

Snap-on CT861DB accuslagmoersleutel met glasvezel versterkte behuizing

Duurzame, met glasvezel versterkte, kunststof behuizing

HOGER RENDEMENT

Digitale variabele toerentalregeling maximaliseert de prestaties, werktijd en de duurzaamheid van de CT861DB waarvan de draairichting veranderd kan worden door simpelweg op de onderzijde of bovenzijde van de variabele snelheidstrigger te drukken. Dit verhoogd de werksnelheid en daarmee de productiviteit en het rendement van de machine. Zodra de bedieningsschakelaar wordt losgelaten, stopt de automatische rem de machine direct zodat bouten en moeren niet losraken en rondgeslingerd worden.

Snap-on CT861DB accuslagmoersleutel met variabele snelheidsschakelaar

Variabele snelheidstrigger voor nauwkeurige machine controle

De koolborstelloze elektromotor garandeert een gelijkmatige krachtverdeling en maakt de Snap-on CT861DB accuslagmoersleutel onderhoudsvrij en duurzaam. Elektronische onder-voltage beveiliging beschermt de accu en over-laadbeveiliging beschermt de elektronica. De werkplek wordt dankzij een heldere led-lamp verlicht tijdens werkzaamheden. 

Dankzij z’n lage gewicht van 1,2 kilo en ergonomische vormgeving, kan met de CT861 langdurig achter elkaar gewerkt worden zonder dat dit vermoeidheid of overbelasting in ledematen veroorzaakt. Op termijn worden zo blessures en (langdurige)  afwezigheid voorkomen.

Kenmerken Snap-on CT861DB accuslagmoersleutel

 • Gewicht: 1,2 kg
 • Startkoppel 305 Nm.
 • Maximum koppel 203 Nm.
 • Tri-beam LED lampen verlichten het werkgebied
 • Met glasvezel versterkte kunststof behuizing
 • Borstelloze motor voor langere looptijd en duurzaamheid
 • Toeren per minuut: 2.500
 • Variabele snelheidstrigger voor nauwkeurige machine controle
 •  voor duurzaamheid
 • Ingebouwde accu status indicator
 • Accu en lader niet standaard meegeleverd
Snap-on CT861DB accuslagmoersleutel met werkplekverlichting

Tri-beam LED lampen verlichten het werkgebied

De CT861DB accuslagmoersleutel is verkrijgbaar in de kleuren rood, groen, Hi-Visibility en Gun-Metal grijs. Voor een demonstratie en/of meer informatie over de Snap-on CT861DB accuslagmoersleutel kunt u contact opnemen met een Snap-on franchisenemer in uw regio of onderstaand formulier invullen. Komt een investering even niet gelegen? Maak dan gebruik van Snap-on Easy Pay waarmee u direct kunt sleutelen en pas later (renteloos) hoeft te betalen.

Informatieformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!