Snap-on Tools introduceert revolutionaire Verus Edge diagnosetester

22 maart 2018

Snap-on Tools introduceert de revolutionaire Verus Edge diagnosetester. De high-end Snap-on Tools Verus Edge heeft alles in zich waarmee diagnose-specialisten effectief uitdagende voertuigstoringen op kunnen lossen. De software en bediening van de Snap-on Verus Edge en geïntegreerde 4-kanaals scope zijn in het Engels.

Dankzij Wi-Fi en de geïntegreerde browser heeft de monteur toegang tot online assistentie,  Technische Service Bulletins met OEM recall-informatie, schema’s, inleerprocedures en Snap-on SureTrack trouble shooter.

Quad-core Intel Celeron processor

Het op Microsoft Windows gebaseerde platform heeft een 64 GB harde schijf en 1.83 GHz, 2 GB RAM, 32-bit Quad-core Intel Celeron processor vormen het hart van dit high-end diagnoseapparaat. Dankzij deze krachtige hardware, start de Verus Edge binnen een minuut op. In de stand-by modus is de Verus binnen vijf seconden om voertuig-managementsystemen uit te lezen.

Het design van de slanke Snap-on Verus Edge is geïnspireerd op dat van een tablet en heeft een 10-inch, 1280×800 pixels groot full color touchscreen. De verbinding met de auto wordt gemaakt met een draadloze OBD module. Dankzij een krachtige accu kun je vijf uur achter elkaar doorwerken. Als de Verus niet gebruikt wordt, is de standby tijd vijf dagen.

De Verus Edge wordt geleverd inclusief één dag training en 60 minuten gratis Snap-on EurotechCenter helpdesk. Uw regionale Snap-on Tools dealer geeft u graag een uitgebreide demonstratie of toelichting op de ongekende mogelijkheden van de Verus Edge.

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!