Snap-on Tools Multi-Probe Ultra elektronische component- en circuit-tester

16 maart 2017

De Snap-on Multi-Probe Ultra (EECT900) is een 12/24 Volt gecombineerde multimeter en diagnosetester die spanning, stroom, weerstand en signalen meet. Met de Multi-Probe Ultra kan iedere diagnose-technicus problemen aan elektronische componenten en circuits van alle voorkomende voertuigen vaststellen en oplossen.

Bekijk hier de video van de Multi-Probe Ultra (Engels)

De ergonomische handpositie en het grote naar achteren gerichte kleuren LCD geeft de gebruiker toegang tot nauwe ruimten, terwijl het scherm nog steeds zichtbaar is. De ergonomische vormgeving zorgt tevens voor comfortabele grip en eenvoudige bediening van de Multi-Probe.    

Er zijn vijf bedieningsmodi: schakelaar-functie, AC Voltmeter, DC Voltmeter, Ampèremeter en Ohmmeter. Iedere modus heeft een unieke kleur, zodat je altijd weet in welke testfunctie de tester staat. Met de geïntegreerde accu-status check kun je snel controleren of je de componenten en circuits met een goede accu aan het testen bent.

Component simulatie

Doordat de Multi-Probe rechtstreeks op de accu van het voertuig aangesloten wordt, heeft de tester de unieke mogelijkheid om met een aan/uit schakelaar elektronische componenten overal in het voertuig aan te sturen en te simuleren. Met de zeven meter lange bijgeleverde aansluitkabel kun je rondom het gehele voertuig werken. Indien nodig, kan de kabel eenvoudig vervangen worden.

Testinformatie wordt via intuïtieve iconen weergegeven op een helder en duidelijk full color display waardoor de informatie ook bij daglicht goed afleesbaar is. Op het display worden vijf parameters tegelijk weergegeven. Donkere locaties kunnen worden verlicht met heldere LED-verlichting. De Snap-on Tools Multi-Probe is uitgerust met een (krokodillenbek)klem om componenten te testen.

Kapotte zekeringen, onderbroken bedrading, corrosie, defecte schakelaars, relais of elektromotoren, spanning, wissel- en gelijkstroom, weerstand of massa-problemen: de Snap-on Multi-Probe signaleert het en begeleid je stap voor stap naar de oorzaak van een probleem.

Kenmerken Snap-on Multi-Probe Ultra

 • Test AC/DC voltage, weerstand en amperage
 • Gepatenteerde beveiligde stroomonderbreker
 • Geïntegreerde accu-status check
 • Informatie op display overal goed zichtbaar
 • Diagnose rondom hele voertuig door lange kabel
 • Ergonomische vormgeving
 • Eenvoudige menunavigatie
 • Intuïtieve menubediening
 • Component simulatie
 • Simultane metingen piekspanning, pulsbreedte, duty cycle, frequentie en TMRS
 • Vocht- en schokbestendig, IP65 kwalificatie

Wil je meer weten over de Snap-on Tools Multi-Probe Ultra? Vraag dan jouw regionale Snap-on Tools dealer om een vrijblijvende demonstratie.

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!