Snap-on Tools en Repsol Honda MotoGP team verlengen sponsordeal

17 februari 2017

Snap-on Tools en het Repsol Honda MotoGP team hebben hun sponsordeal met twee jaar verlengd. Snap-on Tools richt de mobiele werkplaats van het Repsol Honda Team volledig opnieuw in en levert de komende twee MotoGP seizoenen alle gereedschappen, equipment en opbergmogelijkheden die de monteurs nodig hebben. Als tegenprestatie zorgt Repsol Honda dat Snap-on Tools wereldwijde publiciteit krijgt en op alle mogelijke manieren bij miljoenen racefans over de hele wereld in beeld komt.

Precisie en betrouwbaarheid essentieel

Snap-on Tools is sinds 1998 betrokken bij het kampioenschap team van regerend en drievoudig MotoGP wereldkampioen Marc Marquez en zijn Spaanse landgenoot Dani Pedrosa. “We gebruiken Snap-on Tools in onze MotoGP pitbox, een werkomgeving die onder hoge druk staat en waar snelheid, precisie en betrouwbaarheid essentieel zijn”, aldus Repsol Honda. “Snap-on Tools voldoen aan onze hoge eisen en leveren precies datgene wat nodig is om optimaal te presteren.”

Honda presenteerde de RC213V 2017 MotoGP machine en haar sponsoren onlangs in de Indonesische hoofdstad Jakarta. In 2017 rijden Marc Marquez en Dani Pedrosa in totaal 18 races. De eerste race wordt op 26 maart verreden op het Losail International Circuit in Qatar. De laatste race wordt verreden op 12 november op het Ricardo Tormo circuit in de Spaanse stad Valencia. Het Nederlandse TT Circuit Assen is op 25 juni het toneel van het spectaculaire MotoGp circuit.

Bekijk de video van de presentatie…

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!