Snap-on microlithium accubit schroefmachine speciaal ontworpen voor gebruik in de werkplaats

10 juli 2019

Je hebt schroefmachines en je hebt Automotive schroefmachines. De Snap-on 14.4 Volt CTS761ADB Microlithium Accubit Schroefmachine is op maat gemaakt voor monteurs in de voertuigbranche.

Snap-on bedenkt, ontwikkelt en finetuned al 100 jaar gereedschap voor een grote diversiteit aan industriële toepassingen, de voertuigbranche en vliegtuigindustrie. Voorafgaande aan de ontwikkeling van een nieuw product, onderzoekt Snap-on Tools altijd eerst wat de doelgroep wenst.

Compact, veelzijdig en gebruiksvriendelijk

Uit het marktonderzoek voor de CTS761ADB werd duidelijk dat monteurs in de voertuigbranche de voorkeur geven aan een compacte, veelzijdige, gebruiksvriendelijke en handelbare schroefmachine. Met deze informatie is Snap-on aan de slag gegaan met de CTS761ADB als resultaat.

Bekijk de video en oordeel

De Snap-on CTS761ADB Microlithium Accubit Schroefmachine is dankzij een aantal kenmerken uniek ten opzichte van andere machines. Met de gepatenteerde variabele snelheidsschakelaar kun je zowel links- als rechtsom draaiend nauwkeurig het benodigde toerental regelen om overbelasting van schroeven en bouten te voorkomen. De draairichting bepaal je door de schakelaar aan de boven- of onderzijde in te drukken. Ondanks zijn compacte formaat heeft deze schroefmachine 50 procent meer koppel en een hoger toerental gekregen dan het vorige model. De elektronica en motor zijn afgeschermd zodat er geen vuil binnen kan dringen.

Geen vermoeide handen meer

Om nog nauwkeuriger te kunnen werken, kun je bij deze Snap-on schroefmachine kiezen uit twee snelheden; 400 of 1.400 toeren per minuut. De snelheid selecteer je eenvoudig en snel met de schakelaar bovenop de machine. Ook heeft de machine een verbeterde snelspan boorkop met nog meer houvast voor zowel lange als hele korte bitjes. Dankzij de ingebouwde rem staat de machine als je de schakelaar loslaat direct stil waardoor doppen en moeren niet los schieten en rond gaan vliegen.

Dankzij de ergonomische vormgeving heeft de handgreep een prettige grip die -ook als je lange tijd werkt- vermoeide handen voorkomt. De slipkracht van de snelkoppeling is in negen standen instelbaar en kan door ingenieuze inkepingen zelfs met vette handen zonder moeite aangepast worden. Werkzaamheden in donkere ruimtes zoals onder het dashboard of in de motorruimte worden een stuk eenvoudiger door twee heldere LED lampen.

Snap-on CTS761ADB Microlithium Accubit Schroefmachine

Een ingebouwde beveiliging voorkomt dat elektrische Snap-on powertools oververhit raken en schakelen de motor uit zodra deze te warm wordt om te voorkomen dat hij stuk gaat. Een lampje in het handvat geeft met de kleuren groen, geel en rood continu aan hoeveel stroom er nog in de batterij zit en wanneer deze geladen moet worden. De Snap-on lithium-ion accu hoeft overigens beduidend minder vaak en lang geladen te worden dan andere accu’s.

Lange arbeidscyclus

De revolutionaire, kleine en lichtgewicht accu’s van Snap-on powertools hebben een uitzonderlijk lange arbeidscyclus. Met een Snap-on lader accu’s binnen 30 minuten voldoende worden opgeladen om verder te kunnen werken. Een ander voordeel is dat de accu’s uitwisselbaar zijn en op alle andere 14.4 Volt powertools toegepast kunnen worden. De elektronica is beschermd tegen overlading, de accu wordt beschermd door onder-voltage beveiliging.

De Snap-on CTS761ADB Microlithium Accubit Schroefmachine is een losse machine. Indien gewenst is deze ook leverbaar als set met lader, extra accu en handige opbergtas of in een Tool Control toolbed module. De Snap-on Tools dealer in jouw regio kan je hier alles over vertellen.

Snap-on Tools worden in de Benelux geleverd door franchise dealers die met hun rijdende winkel naar de werkplaats toekomen. Komt een investering op dit moment even niet uit? Maak dan gebruik van Snap-on Easy Pay; meteen sleutelen en later zonder rente betalen!

Kenmerken Snap-on CTS761ADB Microlithium Accubit Schroefmachine
  • Compact, veelzijdig en gebruiksvriendelijk
  • Gepatenteerde links-/rechts-om variabele snelheidsschakelaar
  • Heldere LED’s verlichten werkruimte
  • Ingebouwde rem stopt machine direct na loslaten schakelaar
  • Ergonomische handgreep voorkomt vermoeidheid in handen
  • Accu in 30 minuten voldoende opgeladen om verder te werken
  • Overlaad-beveiliging beschermt elektronica
  • Onder-voltage beveiliging beschermt accu

Informatieformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!