Snap-on Hot Tools tweede kwartaal 2019 met nieuwe tools, equipment en speciale deals

1 april 2019

De nieuwe Snap-on Hot Tools brochure voor het tweede kwartaal van 2019 is uit! Zoals altijd staat het digitale full color magazine boordevol nieuwe innovatieve gereedschappen, equipment en speciale deals waar je als automotive monteur en servicebedrijf niet omheen kunt.

Snap-on Hot Tools tweede kwartaal 2019

In deze editie besteden we uitgebreid aandacht aan gereedschapssets die je volledig zelf kunt samenstellen zodat je zo efficiënt mogelijk jouw specifieke werkzaamheden uit kunt voeren!

In de Hot Tools voor het tweede kwartaal van 2019 vind je naast jouw ultieme gereedschapsset ook een flink aantal nieuwe tools waar je als monteur niet omheen kunt. Wat te denken van bijvoorbeeld de 1/4” 72-tands ratel met flexible kop én speeder handvat waarmee je nog sneller kunt sleutelen. Deze multifunctionele ratel is uniek in zijn soort en is voor een groot aantal werkzaamheden geschikt.

Snap-on lost jouw uitdagingen op!

Een andere must have zijn de gebogen Flank Drive Plus steeksleutels. Dankzij hun vorm kun je zelfs onder de meest extreme hoeken bouten en moeren losdraaien. Flank Drive Plus zorgt er hierbij voor dat de sleutel altijd grip heeft, zelfs als de koppen van de bouten en moeren rondgedraaid zijn.

Snap-on Tools dealers staan dagelijks in de werkplaats en weten dus precies wat er speelt, maar vooral wat de monteur nodig heeft. Als er iets nog niet is, dan maken we het. Als er iets is dat beter kan, dan perfectioneren we het.

Snap-on Hot Tools tweede kwartaal 2019

Compressie van benzinemotoren en dieselmotoren, vacuüm en brandstofdruk meten? De 35 Bar digitale draadloze drukmeter kit met smartphone app doet het allemaal in een handomdraai. Eén tool voor de prijs van meerdere losse meters. Snap-on bedenkt het én ontwikkelt het!

Heb je iets niet en weet je niet of het er is? Neem dan contact op met jouw regionale Snap-on dealer. Hij heeft op vrijwel iedere uitdaging die jij tijdens jouw werkzaamheden tegenkomt wel een oplossing. Blader eerst eens door de digitale Hot Tools en kijk of jouw oplossing genoemd wordt.

Nieuw in de Snap-on Hot Tools Q2 2019

 • 1/4″ 72-tands ratel met flexibele kop en speeder handvat
 • 1/4″ hoge slagdop met kniegewricht, 6-kant, 8 mm.
 • Flank Drive Plus gebogen steeksleutelset
 • 11- delige linksdraaiende kobalt korte borenset
 • 14,4v microlithium rechte accubit schroefmachine met instelbaar koppel (losse unit)
 • 14,4 v microlithium 1100 lumen oplaadbare werklamp
 • Oplaadbare knik looplamp 400 lumen
 • 400 lumen mini werklamp
 • 35 bar draadloze drukmeter kit
 • Uitgebreide meetset t.b.v. brandstofinjectiedruk
 • Hydraulische 3 in 1 veerspanner 2,1 ton
 • Hydraulische 8,8 ton kogelgewrichttrekker voor o.a. fusee kogels
 • Heavy duty gereedschapswagen met 11 lades en 1 power tools lade

Blader nu met je smartphone, tablet of pc door de digitale Snap-on Hot Tools voor het tweede kwartaal van 2019 heen en vraag jouw Snap-on dealer om meer informatie of een vrijblijvende demonstratie. Ben je niet overtuigd? Maak dan gebruik van Try Before You Buy. Komt een investering op dit moment niet gelegen? Bij Snap-on Tools kun je eenvoudig en zonder rente sleutelen met Easy Pay!

Informatieformulier

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!