Snap-on: de ongeslagen kampioen op het gebied van Tool Storage

24 januari 2019

Iedere klus en iedere monteur is anders, Snap-on tool storage-systemen bieden alle mogelijkheden om situaties aan jouw eisen aan te passen. Snap-on heeft het meest uitgebreide modulaire gereedschap opbergprogramma in de markt met de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Van de Heritage gereedschapswagens tot en met een complete Build-a-Bay werkplaats-wandkast.

Snap-on de onverslagen kampioen op het gebied van Tool Storage

Snap-on opbergruimte biedt qua indeling onbegrensde mogelijkheden. Daarnaast kun je kiezen uit vele verschillende kleuren en jouw gereedschapswagen helemaal naar jouw smaak personaliseren. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op deze pagina.

Ga direct naar de Tool Storage pagina.

De aanschaf van een gereedschapswagen is een beleving, iedere monteur heeft zijn eigen wensen. Het is dus belangrijk om goed over deze aanschaf na te denken en de juiste keuzes te maken. Om te zorgen dat je vele jaren van je investering kunt genieten kun je jouw gereedschapswagen ook samen met een Snap-on dealer configureren.

Wil je meer weten over Snap-on opbergmogelijkheden? Op de Tool Storage pagina vind je alle informatie. Jouw Snap-on dealer kun je hier lokaliseren.

In de video hieronder kun je zien hoe Snap-on gereedschapswagens gemaakt worden.

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!