Samenwerking BMW M2 CS Racing Cup Benelux en Snap-on Tools

18 maart 2021

Samenwerking BMW M2 CS Racing Cup Benelux en Snap-on Tools

Vlnr: Guino Kenis (G&A), Patrick Luyckx (Snap-on Tools), Hans van de Ven (Pro Speed) en Alex Biddeloo (Snap-on Tools)

De BMW M2 CS Cup Benelux is een officieel nieuw sprintkampioenschap voor iedereen. Gezien de gerenommeerde namen die zich reeds ingeschreven hebben, kan worden gerekend op een mix tussen jong aanstormend talent, semi professionele en zeer professionele coureurs.

Met de nieuwe, speciaal voor het circuit ontwikkelde, BMW M2 CS Racing cup-auto zet BMW M Motorsport de traditie voort van raceauto’s die nauw verwant zijn aan de productiemodellen.

BMW M2 CS Racing

De coureurs maken iedere race kans om een Snap-on waardebon te winnen. Deze kan bij alle Belgische en Nederlandse Snap-on franchisenemers verzilverd worden. Gedurende het seizoen is iedere race een vertegenwoordiger van Snap-on Tools op het circuit aanwezig om technische ondersteuning te bieden en advies te geven.

Met de nieuwste sportauto in het aanbod van BMW M is het volgens de Belgische en Nederlandse BMW importeurs voor ambitieuze teams en coureurs mogelijk om door te breken in de autosport. De BMW M2 CS Racing is ontwikkeld door BMW Benelux, BMW Nederland en BMW Motorsport. De circuitauto wordt door BMW Motorsport geprepareerd. G&A Motors in het Belgische Turnhout, al twee generaties klant bij Snap-on franchisenemers Frans, en later, Alex Biddeloo, geeft de M2 een upgrade naar 450 pk.

Samenwerking BMW M2 CS Racing Cup Benelux en Snap-on Tools

Senior manager Patrick Luyckx van Snap-on Tools is nauw betrokken bij de totstandkoming en trots op de nieuwe samenwerking. “In deze Cup kun je serieus racen in een echte racewagen. Het instappen is laagdrempelig, betaalbaar en daardoor voor velen bereikbaar. Wij zijn graag bij deze projecten betrokken om ondersteuning te bieden en te laten zien wat Snap-on Tools voor de autosport kan betekenen.”

Exclusieve Snap-on gereedschapswagen 

Ter gelegenheid van de samenwerking heeft Snap-on Tools in samenwerking met de organisatie van de BMW M2 CS Cup een gelimiteerde, exclusieve gereedschapswagen ontwikkeld die onder licentie verkocht zal worden. De gereedschapswagen is speciaal voor de Cup gewrapt met een fraaie afbeelding van de BMW M2 CS Cup auto.

Samenwerking BMW M2 CS Racing Cup Benelux en Snap-on Tools

Vanzelfsprekend is de wagen gevuld met Snap-on gereedschap. Met de 241-delige set kunnen de meeste werkzaamheden op het circuit én in de werkplaats uitgevoerd worden. Het gereedschap is netjes opgeborgen in overzichtelijke Tool Beds waarvan er één voorzien is van het BMW M2 CS Cup logo. De Snap-on BMW M2 CS Cup gereedschapswagen is ook verkrijgbaar voor geïnteresseerden buiten het BMW netwerk via de officiële Belgische en Nederlandse Snap-on franchisenemers.

Meer informatie over de BMW M2 CS RACING CUP 2021 is beschikbaar op website https://www.bmwm2csracingcupbenelux.com.

Kalender BMW M2 CS RACING CUP 2021
8-9 mei: Zolder (B)
22-23 mei: Zandvoort (NL)
9-10 juli: Spa Francorchamps (B)
25-26 september: Spa Francorchamps (B)
16-17 oktober: Zandvoort (NL)

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!