Profiteer van attractieve toolbox prijzen in de Snap-on Tools Rock ‘n Roll Cab Express!

22 oktober 2017

Configureer in november en december jouw nieuwe Snap-on gereedschapswagen bij jou voor de deur!

De aanschaf van een Snap-on gereedschapswagen is een enorme beleving. Iedere monteur heeft zijn eigen specifieke idee, wensen en eisen over het formaat, de indeling, opbergmogelijkheden, kleur en afwerking. Het is dus belangrijk om heel goed na te denken wat je precies wil en nodig hebt voor je in jouw toekomst investeert.

Wil jij een nieuwe, grotere of kleinere Snap-on Toolbox aanschaffen, maar weet je niet welke oplossing het beste bij jouw werksituatie past, of kun je gewoon niet kiezen? Kom dan in november en december een kijkje nemen in de Snap-on Tools Rock ‘n Roll Cab Express demonstratie-truck in jouw regio.

Profiteer van attractieve prijzen

In de truck staan allerlei configuraties Snap-on gereedschaps-opbergmogelijkheden. Ter plekke kun je samen met jouw dealer en configuratiesoftware nog meer opbergmogelijkheden bekijken.

Als je tijdens de Rock ‘n Roll dagen een Snap-on Toolbox koopt, profiteer je van attractieve prijzen voor speciale tailormade gereedschapswagens! Neem contact op met de Snap-on dealer in jouw regio voor meer informatie over locaties en tijden.

Een goede voorbereiding én organisatie van gereedschap zijn het halve werk. Snap-on Tools is dé nummer 1 op gebied van gereedschap-opbergmogelijkheden.