Profiteer van aantrekkelijke toolbox prijzen in de Snap-on Tools Rock ‘n Roll Cab Express!

6 februari 2018

Configureer in maart jouw nieuwe Snap-on gereedschapswagen bij jou voor de deur!

De aanschaf van een Snap-on gereedschapswagen is een enorme beleving. Iedere monteur heeft zijn eigen specifieke idee, wensen en eisen over het formaat, de indeling, opbergmogelijkheden, kleur en afwerking. Het is dus belangrijk om heel goed na te denken wat je precies wil en nodig hebt voor je in jouw toekomst investeert.

Wil jij een nieuwe, grotere of kleinere Snap-on Toolbox aanschaffen, maar weet je niet welke oplossing het beste bij jouw werksituatie past, of kun je gewoon niet kiezen? Kom dan in maart een kijkje nemen in de Snap-on Tools Rock ‘n Roll Cab Express demonstratie-truck in jouw regio.

Snap-on Rock ’n Roll Ride Dates 2018

Vrijdag 2 maart – Gerrit van Laar

Maandag 5 maart – Ed van der Weide
Dinsdag 6 maart – Bert Hooghordel
Woensdag 7 maart – Bert Hooghordel
Donderdag 8 maart – Bennie Jansen
Vrijdag 9 maart – Jan Willem Hardeman

Maandag 12 maart – Bas Hof
Dinsdag 13 maart – Bas Hof
Woensdag 14 maart – Marcel van Ooyen
Donderdag 15 maart – Richard van de Logt
Vrijdag 16 maart – Jan Willem Dijkman

Maandag 19 maart – Ger Brouwers
Dinsdag 20 maart – Ger Brouwers
Woensdag 21 maart – Jan-Piet Schulte

Profiteer van aantrekkelijke prijzen

In de truck staan allerlei configuraties Snap-on gereedschaps-opbergmogelijkheden. Ter plekke kun je samen met jouw dealer en configuratiesoftware nog meer opbergmogelijkheden bekijken.

Als je tijdens de Rock ‘n Roll dagen een Snap-on Toolbox koopt, profiteer je van aantrekkelijke prijzen voor speciale tailormade gereedschapswagens! Neem contact op met de Snap-on dealer in jouw regio voor meer informatie over locaties en tijden.

Een goede voorbereiding én organisatie van gereedschap zijn het halve werk. Snap-on Tools is dé nummer 1 op gebied van gereedschap-opbergmogelijkheden.