Pro Spot Pro Pull herstelt kleine deuken eenvoudig, snel en nauwkeurig

15 maart 2019

Snap-on Tools Benelux introduceert de Pro Spot Pro Pull. De Pro Pull is gepatenteerde equipment waarmee eenvoudig, snel en nauwkeurig kleine deuken en pitten uitgedeukt kunnen worden.

Pro Spot Pro Pull Snap-on Tools autoschadeherstel

De Amerikaanse leveranciers van (speciaal)gereedschap en equipment voor de autobranche reageren hiermee op de tendens dat verzekeringsmaatschappijen schade-delen vernieuwen niet zomaar meer vergoeden, en er steeds vaker gerepareerd moet worden.

De multifunctionele Pro Pull wordt geleverd in een koffer met daarin de Pro Pull, drie steunplaten, een verwisselbare lastoorts en een las-contactpunt. Hoewel het ‘pistool’ er eenvoudig uitziet, heeft hij veel opties om de diverse mogelijke uitdeuktechnieken te optimaliseren.

Bekijk de Promotievideo:

Zo werkt de Pro Spot Pro Pull

De Pro Pull wordt gemonteerd op een enkelzijdig laspistool (niet meegeleverd). Het materiaal rondom de deuk, wordt door de best passende, eenvoudig te monteren steunplaat ondersteund. Plaats de Pro Pull op de deuk en schakel de stroom in. Het las-contactpunt is nu aan het materiaal vastgelast.

Met de hendel van de Pro Pull kan het materiaal nu uitgedeukt worden.Draai het pistool om het van het materiaal los te maken. Het lijkt simpel en dat is het ook. Het collectieve doel van Snap-on Tools en Pro Spot is namelijk gereedschap ontwikkelen waarmee monteurs en bedrijven meer geld kunnen verdienen.

Bekijk een van de video’s om het gemak van de Pro Spot Pro Pull te zien. Pro Spot autoschadeherstel equipment en gereedschap wordt in de Benelux exclusief geleverd door Snap-on Tools. Indien gewenst kan Snap-on Tools op locatie een demonstratie geven. Neem hiervoor contact op met een regionale Snap-on Tools dealer via https://snap-on.eu/contact.

Kenmerken Pro Spot Pro Pull

  • Geen laskabel nodig tussen tool en laspistool
  • Repareert schade snel, eenvoudig en nauwkeurig
  • Steunplaten met snelwisselsysteem
  • Verstelbare lastoorts
  • Beschikbaar voor ieder laspistool

Bekijk de Pro Spot Pro Pull instructievideo:

Informatieformulier

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!