Ontdek Snap-on Intelligente Diagnose met een online diagnose workshop

4 februari 2021

Wij pretenderen wel dat onze nieuwe TRITON-D8 met Intelligente Diagnose een unieke nieuwe manier van storingzoeken en probleemoplossen is, maar het is de monteur die met de apparatuur werkt en bepaalt of dit ook echt zo is. Om te bewijzen dat Intelligente Diagnose mogelijk is en hoe het in zijn werk gaat, laten we je zien in onze Online Diagnose Workshop.

Aanmelden Snap-on Online Live Workshop

Snap-on Intelligente Diagnose

We noemen de TRITON-D8 niet voor niets een Intelligente Diagnosetester. De tester geeft de monteur namelijk alleen maar de informatie en aanwijzingen die rechtstreeks leiden tot de oplossing van een probleem. Irrelevante informatie die er niet toe doet, wordt buiten beschouwing gelaten.

Aanmelden Snap-on Online Live Workshop

Snap-on Intelligente Diagnose

In een online Intelligente Diagnose Workshop laten we in ongeveer anderhalf uur zien hoe de nieuwe manier van diagnose stellen eruit ziet. Je krijgt inzicht in de werking van de TRITON-D8 en leert hoe de tester storingen benadert en aanpakt en jou naar de oplossing van een probleem begeleid. Aan het einde van de workshops is er ruime gelegenheid om vragen te stellen aan de experts van Snap-on helpdesk EuroTech Center.

Ontdek Snap-on Intelligente Diagnose met een online diagnose workshop TRITOND8

Een workshop Intelligente Diagnose kost 75 euro exclusief btw., maar met de kortingscode van jouw regionale Snap-on franchisenemer is de workshop gratis. Een overzicht van de workshop datums en een aanmeldformulier vind je op EuroTech Center website https://eurotechcenter.eu/trainingen/online-trainingen.

Aanmelden Snap-on Online Live Workshop

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met ons of jouw regionale Snap-on franchisenemer.

Informatieformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!