Meld je nu voor de Van Laarhoven BMW Snap-on Tools Experience!

5 september 2019

Autofans en techniek-liefhebbers opgelet! Op zaterdag 28 september organiseert BMW dealer Van Laarhoven in Eindhoven de aankomende editie van de Snap-on Tools Experience! Net als bij eerdere experiences, worden ook dit keer de werkplaats en een deel van de showroom omgebouwd tot een ware belevingswereld en maak je kans op een prachtige Snap-on gereedschapswagen met BMW logo!

Van Laarhoven BMW Snap-on Tools Experience

De werkplaats in Eindhoven is op zaterdag 28 september van vier uur ‘s middags tot zeven uur ‘s avonds het toneel van de Snap-on Tools Experience. Gedurende het evenement kun je de allernieuwste Snap-on gereedschappen uitproberen en schroeven Snap-on experts jouw kennis bij door middel van korte leerzame workshops die gericht zijn op de verschillende dagelijks in de werkplaats voorkomende werkzaamheden.

Daarnaast is er tijdens het evenement nog veel meer te doen en kunnen Van Laarhoven relaties backstage een kijkje in de keuken bij de monteurs nemen die een gratis check uitvoeren en daar uitleg over geven. En bovendien draait de Van Laarhoven BMW en Snap-on Tools Experience de gehele dag rondom de introductie van de nieuwe BMW 1 Serie en 3 Serie Touring!

Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten en zullen er weer de nodige foodtrucks aanwezig zijn. Zie jij de Snap-on gereedschapswagen al bij jou in de schuur staan, of wil je sowieso bij dit spektakel aanwezig zijn? Meld je dan snel aan via het formulier op de aanmeldpagina en dan zien we je zaterdag 28 september!

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!