Investeer alleen in wat je nodig hebt, investeer in Wallmek modulair automotive speciaalgereedschap

7 maart 2019

Wiellagers vervangen kan een uitdagende en tijdrovende klus zijn. Wallmek levert wiellager-trekkers om álle soorten en maten oude en nieuwe wiellagers van alle automerken en modellen onder de auto in slechts een aantal minuten los te persen. In de Benelux is Snap-on Tools de exclusieve leverancier van Wallmek.

Dankzij een uitgebreid assortiment adapters is Wallmek speciaalgereedschap modulair en naar behoeven en wens uitbreidbaar. Met Wallmek hoef je alleen te investeren in gereedschap voor reparaties aan auto’s die bij jou in de werkplaats komen. En mochten er later toch nog andere merken of modellen bijkomen, dan bestel je eenvoudig de tools die je daarvoor nodig hebt.

Wallmek Universele Wiellagertrekkers Snap-on Tools

Compacte wiellagers

Steeds meer autofabrikanten waaronder Ford, Volvo, Land Rover, Volkswagen Groep, Mitsubishi en Mercedes-Benz monteren nieuwe compacte HBU 2.1 wiellagers. Wallmek heeft uniek instelbaar gereedschap voor alle automerken en modellen en alle gangbare maten wiellagers.

Geschroefde wiellagers blijken na een aantal jaren door vuil, vocht en oxidatie nogal eens vast te zitten in het fusee. Het lager verhitten en vervolgens met een hamer los slaan veroorzaakt hoe dan ook altijd schade aan het aluminium of stalen fusee. Met Wallmek speciaalgereedschap behoren deze onorthodox reparatiemethoden tot het verleden.

Monteurs kunnen nog sneller sleutelen en meer tijdswinst boeken als de wielnaaf naar binnen wordt getrokken en de aandrijfas of homokineet op zijn plaats kan blijven zitten. En er zijn situaties waarin het wiellager van de wielnaaf gescheiden moet worden. Sommige wiellagers moeten naar achteren uit het fusee geperst worden, heel onhandig.

Wallmek maakt ingenieus universeel speciaalgereedschap, waarmee monteurs in de automotive branche meer geld verdienen doordat zwaar, riskant en vuil werk lichter, veiliger en makkelijker gemaakt wordt. Met Wallmek heb je geen ander gereedschap meer nodig en kun je nagenoeg alle wiellagers los persen.

DOWNLOAD HIER DE DIGITALE NEDERLANDSTALIGE WALLMEK CATALOGUS.

Wallmek Universele Wiellagertrekkers Snap-on Tools

Wallmek wordt in de Benelux exclusief verkocht door de Snap-on Tools dealer die met zijn rijdende winkel naar de werkplaats toekomt.

Bekijk meer Wallmek video’s!

Informatieformulier

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!