Hierom maak je met de Pro Spot PS-DA5 meer winst op aluminium autoschadeherstel

10 januari 2019

Met de Pro Spot PS-DA5 kun je kostbare aluminium auto-onderdelen, die normaal gesproken vernieuwd worden, repareren en opnieuw gebruiken. Met de PS-DA5 kunnen autoschadeherstel-bedrijven de rekening voor de klant lager houden en maken ze meer winst op een schadeherstel.

Pro Spot PS-DA5 Drawn Arc Snap-on Tools

Het Pro Spot PS-DA5 Drawn Arc lasapparaat is de nieuwste technologische ontwikkeling om aluminium panelen uit te deuken. De PS-DA5 last trekogen en tapeinden aan aluminium, waarna je met speciaal gereedschap zoals een pull-bar met haken het materiaal uit kunt deuken door er kracht op uit te oefenen.

De Drawn Arc Technologie is geavanceerd, maar dankzij de PS-DA5 eenvoudig met één druk op de knop toe te passen. In de eerste fase wordt het aluminium trekoog in de elektrode spaninrichting geplaatst. Vervolgens maken het oog en de steunarm contact met het plaatwerk (basismateriaal). Zodra het contact gemaakt is, gaat het “ready” licht branden.

Wil je meer weten over aluminium herstellen met het Pro Spot PS-DA5 Drawn Arc aluminium lasapparaat? Op de productpagina vind je gedetailleerde informatie en een verklarende video.

Pro Spot PS-DA5 productpagina.

Pro Spot PS-DA5 Drawn Arc Snap-on Tools

 

 

Schrijf je in voor onze maandelijkse Tool update!