Snap-on Tools groots aanwezig op nieuwe automotive vakbeurs EQUIPVAK 2016

14 april 2016

equipvak

Van 31 mei tot en met 2 juni 2016 wordt in Vijfhuizen de eerste editie van EQUIPVAK georganiseerd. Tijdens deze nieuwe vakbeurs van het RAI Equipment Platform van RAI Vereniging, kunnen automotive professionals zich laten inspireren over werkplaatsequipment, gereedschappen en carwash.

Snap-on Tools heeft hoge verwachtingen van de nieuwe vakbeurs EQUIPVAK voor automotive professionals en is om deze reden groots aanwezig met Snap-on dealers Toolscenter Ed van der Weide, Frans Deutekom, Jeroen Eichhorn, Leonard Griffioen, Pieter van Stek en Sander Kroon. Op een stand van 70 vierkante meter op het binnen- en buitenterrein van de Expo Haarlemmermeer presenteert Snap-on Tools onder andere haar nieuwe generatie en volledige lijn snelle en rendabele banden dé- en montage apparatuur en balanceermachines.

Totaalleverancier voor de automotive branche

Snap-on Tools is totaalleverancier voor de automotive branche. Automotive professionals kunnen op EQUIPVAK met eigen ogen zien en met eigen handen voelen hoe het is om met Snap-on handgereedschappen en special tools te werken. Laat u onder andere informeren hoe u geld kunt besparen met grote en kleine energiezuinige Snap-on compressoren. Wilt u autoschades beter en sneller repareren? Snap-on Tools zet een uitgebreide lijn professionele las- en blindklinkapparatuur op EQUIPVAK neer. Vanzelfsprekend ontbreekt op EQUIPVAK 2016 onze diepgaande en probleemoplossende diagnose- en Tire Pressure Monitoring System (TPMS)-apparatuur niet.

Snap-on-Autoprof-2015

Snap-on Tools handgereedschappen zijn een investering voor het leven. Om Snap-on Tools overzichtelijk te bewaren en snel en efficiënt te kunnen gebruiken, presenteren we op EQUIPVAK onze brede lijn sets en modules gereedschapswagens en opbergmogelijkheden. Op nog eens 50 vierkante meter buitenplaats, en grenzend aan de stand in de Expo-hal, staat een grote en tot de verbeelding spekende Snap-on Tools truck. Beursbezoekers zijn van harte welkom om een kijkje te nemen in de spraakmakende wereld die Snap-on Tools heet.

Koop Snap-on Tools en betaal in termijnen zonder rente

Komt de noodzakelijke of gewenste investering in equipement of gereedschap u op dit moment even ongelegen? Snap-on Tools staat u als ondernemer bij in kosteneffectief ondernemen. Met Snap-on Easy Pay kunt u vanaf nu producten van Snap-on Tools tot 2.000 euro aankopen en in termijnen betalen zonder dat aan u hiervoor rente of extra kosten worden berekend.

Snap-on Pro Spot collage

Naast het Easy Pay programma is er ook een financieringsvorm waarmee u voor een onbeperkt bedrag kunt financieren en die u in 60 maanden terug mag betalen. Beide programma’s zijn boetevrij eerder af te lossen. Tijdens EQUIPVAK vertellen we u alle ins en outs over onze financieringsprogramma’s.

Op EQUIPVAK 2016 is ruim 90 procent van alle Nederlandse leveranciers van werkplaatsapparatuur, handgereedschappen en wasinstallaties aanwezig. De vakbeurs is geopend van 12:00 – 22:00 uur in de Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen. Klik hier voor de routebeschrijving.

Registreren EQUIPVAK