Franchising

Bent u de Franchisenemer die wij zoeken?

Snap-on Tools bv. is op zoek naar professionele, enthousiaste franchisenemers voor de regio:

  • Sint-Niklaas/Brugge/Oostende in België

De kracht van Snap-on Tools is het verkopen van kwalitatief, hoogwaardig gereedschap aan professionele eindgebruikers via gemotiveerde franchisenemers.
Snap-on producten vindt u niet in de winkel of onderdelenleverancier. Ze worden in de automotive sector alleen verkocht door Snap-on franchisenemers. Een franchisenemer heeft een overeenkomst met Snap-on Tools bv en krijgt de exclusiviteit om de Snap-on producten te mogen verkopen in een vastgelegd geografisch gebied. Deze methode dateert uit de begin jaren van Snap-on en heeft in de afgelopen 90 jaar bewezen zeer succesvol te zijn.
Zoals gezegd, werkt de franchisenemer in een exclusief gebied en krijgt ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Heemskerk in de vorm van –training, productkennis, persoonlijke begeleiding in het ‘’veld’’ en de bedrijfsvoering- door zijn ‘’eigen’’ Sales Field Manager.

Ons gezamenlijk doel is om de eindverbruikers probleemgerichte oplossingen te bieden d.m.v. op maat gesneden advies. Daarmee wordt de klant instaat gesteld om een weloverwogen beslissing te nemen.

Waarom uw aanstaande collega franchisers voor Snap-on hebben gekozen?

  • Snap-on Tools bv biedt een bewezen concept
  • Snap-on is een wereldmerk welke bekend is in de wereld van professionele technici
  • Snap-on gereedschap is van hoogwaardige kwaliteit
  • Snap-on Tools blijft innoveren al sinds 1920
  • Snap-on Tools biedt een totaalpakket aan van handgereedschap tot werkplaatsequipement  

Als ú wilt ervaren hoe het is om als zelfstandig ondernemer deel uit te maken van een wereldbedrijf met uniek gereedschap, stuur dan een mail naar: benelux.info@snapon.com